Το Nexus 5 Ήρθε Στην Ελλάδα

nexus-5-01

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του στο εξωτερικό, το Nexus 5 είναι διαθέσιμο πλέον και στην χώρα μας. Το smartphone της LG κυκλοφορεί αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND και τα Public στην τιμή των 399€ χωρίς συμβόλαιο. Τουλάχιστον στην αρχή, η συσκευή θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο χρώμα και με χωρητικότητα 16 GB.

Το Nexus 5 φοράει έναν Snapdragon 800 στα 2,3 GHz και περιλαμβάνει 2 GB μνήμης RAM. Η οθόνη του έχει μέγεθος 4,95″ και ανάλυση 1920x1280 pixels, κάτι που μεταφράζεται σε 445 PPI. Η κάμερα του μπορεί να τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση 8 MP και βίντεο στα 1080p. Φυσικά, τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, το KitKat. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι διαθέσιμα στη σελίδα που έχει ετοιμάσει η Google.

Το 53% των συνδρομητών επιλέγει smartphone

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που διοργάνωσαν σήμερα το πρωί από κοινού η WIND και η LG, μάθαμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρήση των smartphones από τους Έλληνες. Στο δίκτυο της WIND για παράδειγμα, το Νοέμβριο του 2013 η μέση χρήση του mobile Internet ανά πελάτη αυξήθηκε σχεδόν 70% σε σχέση με το Νοέμβριο του 2012, φτάνοντας τα 398 MB. Σε αυτή την αύξηση συνέβαλλε και το γεγονός πως το 53% των νέων συσκευών που αγοράζονται σήμερα στην Ελλάδα είναι smartphones.

Θυμήσου: Μια Σύγκριση Του Nexus 5 Με Τον Ανταγωνισμό

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.