Η Apple Παρουσιάζει Τα Νέα MacBook Pro: Γρηγορότερα, Ελαφρύτερα, Φθηνότερα

macbook-pro-retina-01

Λίγους μήνες μετά την ανανέωση των MacBook Air με Haswell επεξεργαστές, ήρθε η ώρα για τα MacBook Pro. Η εταιρεία ανακοίνωσε αλλαγές που αφορούν μόνο τις εκδόσεις με οθόνες επιπέδου Retina.

Τι καινούργιο υπάρχει;

Η βασική διαφορά με την προηγούμενη γενιά βρίσκεται στο εσωτερικό τους, αφού πλέον τα MacBook Pro χρησιμοποιούν τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, τους Haswell. Πέρα από τη βελτίωση στην ταχύτητα και τα γραφικά, οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές σε συνδυασμό με τις δυνατότητες του OS X 10.9 Mavericks ανεβάζουν τη διάρκεια της μπαταρίας αρκετά. Η Apple υποστηρίζει πως πλέον μπορείς να βλέπεις ταινίες για 9 ώρες συνεχόμενα.

Δες επίσηςΌλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Το iPad Air

Πιο συγκεκριμένα, το 13άρι θα χρησιμοποιεί ένα διπύρηνο επεξεργαστή Intel i5 στα 2.4 GHz, 4 GB μνήμης RAM και 128 GB SSD.  Συνεχίζοντας, το 15άρι έρχεται με τον τετραπύρηνο Intel i7 στα 2.0 GHz, 5 GB μνήμης RAM και 256 GB

Στο εξωτερικό τους δεν έχουμε πολλές αλλαγές, μιας και η Apple διατήρησε την ίδια εμφάνιση με την προηγούμενη γενιά. Παρολαυτά, τα νέα MacBook Pro είναι ελαφρύτερα και λεπτότερα. Το 13άρι για παράδειγμα, έχει πάχος 1.8 εκατοστά και βάρος 1.57 κιλά.

Πόσο θα κοστίζουν;

Η Apple αποφάσισε να ρίξει την τιμή των MacBook Pro κατά $200. Έτσι, το MacBook Pro 13'' ξεκινάει πλέον από τα $1.299 και το MacBook Pro 15'' από τα $1.999.

macbook-pro-retina-02

ΔιάβασεTim Cook: Πάνω Από 1.000.000 Εφαρμογές Στο App Store

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Η Apple Παρουσιάζει Τα Νέα MacBook Pro: Γρηγορότερα, Ελαφρύτερα, Φθηνότερα”