Σε Λίγες Ώρες Έρχεται Το ΒΒΜ Για Android & iOS [Updated]

bbm-android-iphone

UPDATE 1: Η εφαρμογή διατίθεται πλέον κανονικά για download από εδώ, με το roll-out να πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

UPDATE 2: 5 εκ. χρήστες Android & iOS  κατέβασαν το ΒΒΜ μέσα σε 8 ώρες, σύμφωνα με τη BlackBerry.

Ακριβώς ένα μήνα μετά το πρώτο λανσάρισμα του ΒΒΜ που στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ, σήμερα η BlackBerry δίνει το πράσινο φως στην πολυαναμενόμενη cross platform εφαρμογή, καθώς σε λίγες ώρες θα εμφανιστεί σε Google Play, App Store και σε επιλεγμένα Samsung App Stores - φυσικά δωρεάν.

Σταδιακό roll-out, οι πρώτοι 6 εκ. χρήστες περιμένουν υπομονετικά

Η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι όσοι έχουν κάνει sign up στην ιστοσελίδα BBM.com, θα μπορούν να κατεβάσουν, αλλά και να χρησιμοποιήσουν το ΒΒΜ κατευθείαν - ουσιαστικά δηλαδή πρόκειται για περίπου 6 εκ. χρήστες. Όσοι τώρα δεν είχαν κάνει sign up, θα μπορέσουν φυσικά να κατεβάσουν την εφαρμογή, αλλά θα περιμένουν να λάβουν email ενεργοποίησης για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή. Το roll out θα γίνει σταδιακά από την ανατολή προς τη δύση και αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως αύριο.

BBM for Android   iOS   Download BBM with BBM Video   Screen Share   US

Νέος server, καλύτερα προετοιμασμένη η BlackBerry

Αυτή τη φορά η BlackBerry φαίνεται πως είναι καλύτερα προετοιμασμένη (κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί στην πορεία), καθώς η μεγάλη ζήτηση που είχε στην πρώτη προσπάθεια λανσαρίσματος, έφερε σήμερα ένα νέο server και υποστήριξη της βάσης δεδομένων, έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το μεγάλο όγκο downloads που αναμένει. Υπομονή λοιπόν λίγες ώρες, καθώς αν όλα πάνε καλά αυτή τη φορά, μέχρι αύριο θα μπορούν όλοι οι χρήστες Android & iOS να απολαύσουν την εμπειρία που προσφέρει το BBM.

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Σε Λίγες Ώρες Έρχεται Το ΒΒΜ Για Android & iOS [Updated]”

  1. […] Σε Λίγες Ώρες Έρχεται Το ΒΒΜ Για Android & iOS [Updated] […]

  2. […] Τον περασμένο Οκτώβριο η BlackBerry έδωσε το ΒΒΜ για Android & iOS, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα να έχει πάνω από 80 εκ. ενεργούς χρήστες. Σήμερα, ένα μεγάλο update δίνεται για τις συσκευές  Android και iPhone (σταδιακά μέσα στη μέρα), που φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία δεν υπάρχουν ακόμα και σε όσους χρησιμοποιούν BlackBerry. […]