Η Microsoft Κυκλοφόρησε Τα Windows 8.1

windows-8-1

Εδώ και λίγες ώρες είναι διαθέσιμα για κατέβασμα τα Windows 8.1. Η τελευταία μεγάλη ενημέρωση του λειτουργικού της Microsoft διατίθεται δωρεάν για όσους έχουν ήδη αγοράσει τα Windows 8.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι η επαναφορά του γνωστού σε όλους μας κουμπιού Start, ένα χαρακτηριστικό που ζητούσε η πλειοψηφία των χρηστών που δοκίμασε τα Windows 8. Η επαναφορά του βέβαια δε σημαίνει και επαναφορά του μενού που εμφανίζονταν στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, αφού το πάτημα του Start πλέον σε οδηγεί στην αρχική οθόνη των Windows 8.

Στις υπόλοιπες αλλαγές συναντάμε μεταξύ άλλων την υποστήριξη των gestures, τη δυνατότητα να κάνεις boot κατευθείαν στην επιφάνεια εργασίας και τον περισσότερο έλεγχο στο μέγεθος των tiles της αρχικής οθόνης.

Όπως είπαμε νωρίτερα, όσοι έχουν εγκαταστήσει τα Windows 8 μπορούν να κατεβάσουν την τελευταία ενημέρωση εντελώς δωρεάν. Αν από την άλλη χρησιμοποιείς τα Windows 7, μπορείς να αποκτήσεις την αναβάθμιση για τα Windows 8 με $119 για την απλή έκδοση και $199 για την Pro. Περισσότερα για αυτό μπορείς να βρεις εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Η Microsoft Κυκλοφόρησε Τα Windows 8.1”

  1. […] Στα πλαίσια του Mobile World Congress που διεξάγεται αυτή τη βδομάδα, η Microsoft βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει τις πρώτες λεπτομέρειες για την πρώτη σημαντική ενημέρωση των Windows 8.1. […]