Το Facebook Σε Συμφωνία Για Εξαγορά Του Onavo

onavo-01

Όπως διαβάζουμε μέσα από το blog post που δημοσίευσε το ίδιο το startup σήμερα το πρωί, το Onavo συμφώνησε για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Facebook.

Οι αναφορές που έχουμε μέχρι τώρα κάνουν λόγο για μια εξαγορά, η αξία της οποίας βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα $100 με $200 εκατομμύρια. Στα πλαίσια της συμφωνίας το Facebook θα μετατρέψει τα κεντρικά γραφεία του Onavo στο Tel Aviv στα πρώτα γραφεία της αμερικανικής εταιρείας στη συγκεκριμένη χώρα.

Το Onavo δημιουργήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια. Από τότε έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γνωστά startups όσον αφορά τις mobile analytics εφαρμογές. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για το Onavo Extend, μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να εξοικονομήσει MB κατά την πλοήγηση σου στο διαδίκτυο.

Δες επίσηςΤο Facebook Επιτρέπει Πλέον Την Επεξεργασία Των Posts

onavo-extend-01

Το Onavo Extend κυκλοφορεί για τις πλατφόρμες του iOS (iTunes) και του Android (Google Play)

Η εξαγορά αυτή είναι πολύ λογική για την πλευρά του Facebook, το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε μαζί με άλλους μια πρωτοβουλία που ακούει στο όνομα Internet.org. Οι υποστηρικτές της θέλουν να δώσουν πρόσβαση στο Internet στα υπόλοιπα 5 δις ανθρώπων που παραμένουν μέχρι και σήμερα offline. Πέρα από την απόκτηση της ιδιαίτερα καλής τεχνολογίας συμπίεσης δεδομένων και το ανθρώπινο δυναμικό, με το Onavo το Facebook θα μπορεί να έχει μια καλύτερη εικόνα του πως ο κόσμος χρησιμοποιεί τις διάφορες mobile υπηρεσίες, έτσι ώστε να βοηθήσει στο να τις κάνει να λειτουργούν πιο αποδοτικά.

ΘυμήσουΤα Trending Topics Έρχονται Και Στο Facebook

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.