Τα Trending Topics Έρχονται Και Στο Facebook

facebook-news-feed-01

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο σχεδιάζει να εισάγει τα δικά του Trending Topics. Αυτά θα εμφανίζονται στο News Feed του κάθε χρήση. Η είδηση αυτή έρχεται δύο μήνες μετά τον ερχομό των hashtags στο Facebook.

Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook, αυτό το feature είναι υπό ανάπτυξη και εμφανίζεται μόνο σε ένα μικρό ποσοστό των χρηστών.

We are running a small test of a unit on News Feed that displays topics currently trending on Facebook. Right now it’s only available to a small percentage of US users and it is still in the early stages of development. We will share more details down the line if we decide to roll it out more widely.

Παρόλο που χρησιμοποιεί την έκφραση “if we decide to roll it out”, δε θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά αρχίσει να το προσφέρει σε όλους. Είναι ένα feature που εκμεταλλεύεται τα hashtags και σίγουρα θα φανεί χρήσιμο στον καθένα.

Το θέμα είναι το πότε θα έρθουν τα Trending Topics. Ας μην ξεχνάμε πως για να βγάζει ο αλγόριθμος ακριβή αποτελέσματα, ένα σημαντικό μερίδιο των χρηστών θα πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα hashtags. Και για κάτι τέτοιο ίσως το Facebook να χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω.

ob-ys902_facebo_d_20130830140217

[via]

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.