Aυτός ο LEGO Τοίχος Συγχρονίζεται Ψηφιακά Με Το Google Calendar

lego4

Το Vitamins design studio δημιούργησε κάτι πρωτοποριακό, σχεδόν μαγικό θα λέγαμε. Έχει σχεδιάσει έναν LEGO τοίχο που είναι χτισμένος από τουβλάκια, ο οποίος αναπαριστά όλα τα projects που έχει να δουλέψει μια ομάδα, ένα κοινό ημερολόγιο δηλαδή, το οποίο μπορεί να συγχρονιστεί με το Google Calendar.

Τα υλικά

Αυτός ο LEGO τοίχος έχει οριζόντιες γραμμές που αναπαριστάνουν τους μήνες, για παράδειγμα Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος και στήλες που αντιστοιχούν σε κάθε μια ημέρα του μήνα χωριστά. Τα projects χρωματίζονται με διαφορετικά χρώματα, κάθε τουβλάκι αναπαριστά μισή ημέρα σε χρόνο που δαπανάται για το συγκεκριμένο project, ενώ το κάθε μέλος της ομάδας έχει και το δικό του LEGO-ανθρωπάκι πάνω στον τοίχο.

Το χτίσιμο

Αφού λοιπόν ολοκληρωθεί ο τοίχος με τα χρωματιστά τουβλάκια, το κάθε μέλος της ομάδας ξέρει ποια ημέρα πρέπει να ασχοληθεί με ποιο project, για πόσο χρονικό διάστημα, ξέρει δηλαδή ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Η εταιρεία έχει φτιάξει ένα λογισμικό, έτσι ώστε όταν κάποιος τραβήξει μια φωτογραφία τον τοίχο με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο και τη στείλει σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση email, τότε το software διαβάζει τα χρωματιστά τουβλάκια και συγχρονίζει το αποτέλεσμα με το Google Calendar της ομάδας. Οπουδήποτε και αν βρίσκεται κάποιος μπορεί να ενημερωθεί άμεσα από το cloud του Google Calendar.

Όλοι λατρεύουμε τα LEGO τουβλάκια, τώρα ακόμη περισσότερο

H όλη ιδέα συνδυάζει άψογα τη φυσική κατασκευή ενός τοίχου από τουβλάκια με τον ψηφιακό συγχρονισμό των ημερολογίων που χρησιμοποιούμε καθημερινά στα smartphones, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη συνεργασία μιας ομάδας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

[ via ]

Σχολιάστε >
24 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.