To Pocket Αριθμεί 10 εκ. Χρήστες. Εσύ Το Χρησιμοποιείς;

IMG_05072013_1412071-665x411

Η υπηρεσία save-for-later Pocket ανακοίνωσε ότι πέρασε τους 10 εκ. χρήστες με πάνω από 300 εκ. saves, δείχνοντας πόσο δημοφιλής είναι όπως ανέφερε ο founder της εταιρείας, Nate Weiner.

Pocket, μια απλή ιδέα που κερδίζει συνεχώς έδαφος

Το Pocket δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τη στιγμή που παρουσιάστηκε και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μια πολύ απλή ιδέα που εκτελέστηκε σωστά: o χρήστης σώζει για να δει αργότερα οποιαδήποτε πληροφορία έχει ενδιαφέρον για τον ίδιο. Παρά το γεγονός ότι αρκετές παρόμοιες εφαρμογές έχουν εμφανιστεί, δεν έχουν καταφέρει να ανακόψουν την ανοδική του πορεία, με τον founder να δηλώνει πως αναμένονται καινούρια πράματα, καθώς νιώθει ότι το Pocket είναι ακόμη στο ξεκίνημά του.

Για να "εξασφαλιστεί" βέβαια το Pocket θα πρέπει να κάνει δύο πράγματα: πρώτον, να αποδείξει ότι δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει σε σχέση με τους ανταγωνιστές που εμφανίζονται και δεύτερον να υπάρχει σε όλες τις πλατφόρμες που υπάρχουν και θα εμφανιστούν στο μέλλον.

Πώς μπορείς να σώσεις ένα link στο Pocket;

Το Pocket διατίθεται αυτή τη στιγμή σε iPhone/iPad, Android, Kobo e-reader και στον brower που χρησιμοποιείς. Μπορείς να σώσεις ένα άρθρο στο Pocket μέσα από τον browser με τα αντίστοιχα extensions να κάνουν πιο εύκολη την όλη διαδικασία, επίσης στέλνοντας το link με ένα email στο add@getpocket.com, αρκεί το email αυτό να είναι συνδεδεμένο με το λογαριασμό σου στο Pocket. Τέλος, υπάρχουν πάνω από 300 εφαρμογές μέσα από τις οποίες μπορεί κάποιος να σώσει ένα περιεχόμενο στο Pocket, όπως τα Twitter, Flipboard, Pulse και Zite.

ΔεςΤα πιο δημοφιλή άρθρα και videos που αποθηκεύσαμε στο Pocket

[ via, via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.