Aν Έχεις Audi A3 + iPhone, Χρειάζεσαι Αυτό Το Application

Audi s iPhone app uses camera to help owners find the dipstick   The Verge

Αν έχεις στην κατοχή σου ένα Audi A3 και ένα iPhone, τότε μπορείς να τα συνδυάσεις αρμονικά με την εφαρμογή Audi eKurzinfo, δωρεάν στο App Store.

Το eKurzinfo είναι κατά κάποιον τρόπο ένα μοντέρνο, online manual του Audi A3 που μπορεί να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις για 300 σημεία του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας το iPhone. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στην κάμερα του iPhone να αναγνωρίζει τα μέρη του αυτοκινήτου και να στέλνει κάθε φορά τις απαραίτητες οδηγίες. Για παράδειγμα αν άναψε η λυχνία των καυσαερίων του κινητήρα, ο φακός της κάμερας του iPhone σκανάρει το συγκεκριμένο σημείο και παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός εκείνη τη στιγμή προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Η εφαρμογή βέβαια δεν απευθύνεται μόνο σε έκτακτες καταστάσεις, καθώς μπορείς να σκανάρεις οποιοδήποτε κουμπί δε γνωρίζεις στο ταμπλό του Audi A3, και το eKurzinfo θα σου εξηγήσει τι ακριβώς κάνει. Όσο "χαριτωμένο" κι αν φαίνεται το application, υπάρχουν πολλοί οδηγοί που δε γνωρίζουν τις βασικές λειτουργίες και τις ενδεικτικές λυχνίες του αυτοκινήτου τους, ακόμη και αν έχουν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την αγορά του.

Το eKurzinfo είναι διαθέσιμο στο App Store εδώ και δυο ημέρες, για iPhone, iPod touch και iPad, αρκεί να τρέχουν τουλάχιστον το iOS 4.3.


[ via ]

Σχολιάστε >
17 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.