Μια Βόλτα Στο Tour de France Μέσα Από Το Google Street View

your-tour-01

Αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερη για το Tour de France κι αυτό γιατί συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Google δημιούργησε ένα διαδραστικό site, με το οποίο κανείς μπορεί να ταξιδέψει στη διαδρομή των 3.000+ χιλιομέτρων του αγώνα.

Στο YourTour επιλέγεις ποιο από τα στάδια που έχουν ολοκληρωθεί θέλεις να δεις, αφού τα επόμενα παραμένουν κλειδωμένα μέχρι την ολοκλήρωση τους. Καθώς ακολουθείς τη διαδρομή (η θέση σου μετακινείται κάνοντας scrolling με το ποντίκι) εμφανίζονται διάφορα pop-ups (αν ο browser τα μπλοκάρει, θα εμφανιστεί η αντίστοιχη ειδοποίηση) με φωτογραφίες από τα αξιοθέατα που συναντάς, τον κόσμο που χειροκροτάει στην άκρη του δρόμου και περισσότερες λήψεις του Street View, από τις ρόδες και το δρόμο.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πιο κοντινή εμπειρία που μπορείς να ζήσεις από το Tour de France, χωρίς να έχεις πάει πραγματικά σε αυτό. Δοκίμασε το στο yourtour.withgoogle.com.

your-tour-02

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Μια Βόλτα Στο Tour de France Μέσα Από Το Google Street View”

  1. […] Πιστή στις συνήθειες της, η Google έβαλε μπρος την τεχνολογία του Street View για να μας προσφέρει εικονικές βόλτες στα στάδια που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ 2014. Από το Μαρακανά μέχρι το Περναμπούκο, και τα 12 στάδια είναι διαθέσιμα από σήμερα στην υπηρεσία της Google. […]