Από Σήμερα Το Instagram Υποστηρίζει Και Βίντεο

video-on-instagram-01

Ο ιδρυτής και CEO του Instagram Kevin Systrom ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά πως η δημοφιλής εφαρμογή θα υποστηρίζει από εδώ και πέρα και βίντεο, προσφέροντας έτσι στα 150 εκατομμύρια χρήστες της υπηρεσίας ακόμα έναν τρόπο για να μοιράζονται στιγμές.

Να πως λειτουργεί η νέα έκδοση του Instagram (για Android και iOS).

Πατώντας το κεντρικό μπλε εικονίδιο λήψης φωτογραφίας βλέπουμε ένα νέο εικονίδιο στα δεξιά που απεικονίζει μια κινηματογραφική κάμερα. Όταν το επιλέγουμε, η εφαρμογή μπαίνει σε λειτουργία λήψης βίντεο. Κάθε βίντεο που τραβάμε μπορεί να έχει διάρκεια από 3 μέχρι 15 δευτερόλεπτα (το Vine επιτρέπει καταγραφή μέχρι 6 δευτερόλεπτα)

Για όποιον έχει iPhone 4S ή iPhone 5, το Instagram έχει υλοποιήσει ένα μια επιλογή που ονομάζεται "Cinema", η οποία δίνει τη δυνατότητα σταθεροποίησης της εικόνας.

instagram-video-01

Όπως γίνεται και με τις φωτογραφίες, έτσι και εδώ μπορούμε στο τέλος να εφαρμόσουμε κάποιο από τα 13 νέα φίλτρα που προστέθηκαν σήμερα.

Οι συσκευές που υποστηρίζονται από την τελευταία έκδοση του Instagram είναι οι παρακάτω:

  • iPhone 3GS ή νεότερο που τρέχουν iOS 5.0 ή νεότερο (iTunes link)
  • Όσες τρέχουν Android 4.1 ή νεότερο (Google Play link)

Η εταιρεία υποστηρίζει πως ακόμα κι αν κάποια συσκευή δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, είναι πιθανό να μπορεί να δει τουλάχιστον τα βίντεο που ανεβάζουν άλλοι.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.