Roll It & Racer: Δύο Ακόμα Διασκεδαστικά Chrome Experiments

racer-chrome-experiment-01

Κάθε φορά που η Google δημιουργεί ένα νέο Chrome Experiment, διαπιστώνουμε αμέσως που θα αφιερώσουμε τον ελέυθερο -και όχι μόνο- χρόνο της ημέρας. Αυτή τη φορά με τα Roll It και Racer η εταιρεία πάει ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας στο παιχνίδι τα smartphones ή τα tablets.

Roll It (g.co/rollit)

Με το Roll It η Google αναβιώνει ένα παλιό και ιδιαίτερα δημοφιλές arcade παιχνίδι, το Skee ball. Τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσες να τοποθετήσεις μια σφαίρα μέσα σε συγκεκριμένες θέσεις και ανάλογα με το πόσο δύσκολο ήταν να τη βάλεις εκεί, έπαιρνες τους αντίστοιχους πόντους. Το παιχνίδι πλέον περνάει στην ψηφιακή εποχή, αφού το κινητό σου τηλέφωνο είναι η μπάλα και η οθόνη του υπολογιστή οι θέσεις που μπαίνει η μπάλα. Όχι, δεν θα χρειαστεί να το πετάξεις πάνω στην οθόνη. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

Racer (g.co/racer)

Αν παρακολούθησες το Google I/O 2013, τότε θα γνωρίζεις αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου, με την πίστα να απλώνεται σε πολλαπλές οθόνες από smartphones ή tablets. Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 5 άτομα ταυτόχρονα. Απλώς τοποθετείτε τις οθόνες τη μία δίπλα στην άλλη και η τεχνολογία κάνει τα υπόλοιπα.

Δες επίσης: Η Πολύ Όμορφη Ομιλία Του Larry Page Στο Keynote Του Google I/O 2013

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Roll It & Racer: Δύο Ακόμα Διασκεδαστικά Chrome Experiments”

  1. […] τις ημέρες η Google δημιούργησε το Kick with Chrome, ένα Chrome Experiment που σου δίνει τη δυνατότητα να ανταγωνιστείς με τους […]