Το Instagram δίνει συνέχεια στον πόλεμο με το Twitter

Κάποιες φορές οι επιχειρηματικές αποφάσεις που παίρνει μια εταιρεία για το προϊόν της βλάπτουν τους ίδιους τους χρήστες. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με όλα όσα γίνονται ανάμεσα στο Instagram και στο Twitter. Μόλις πριν από μερικούς μήνες το δεύτερο "έκοψε" από το πρώτο τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί αυτούς που ακολουθεί κάποιος στο Twitter για να βρίσκει επαφές στο Instagram.

Αυτή τη φορά σειρά έχει το Instagram, το οποίο απενεργοποίησε το integration που είχε με τα Twitter cards, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του να μην εμφανίζονται πλέον σωστά μέσα στα tweets. Μπορεί προς το παρόν οι φωτογραφίες να εμφανίζονται ακόμα, αλλά κάποιες από αυτές δεν εμφανίζονται σωστά.

Ο Kevin Systrom, CEO του Instagram, ανέφερε από το LeWeb όπου βρέθηκε για να μιλήσει, πως αποφάσισαν ότι η σωστή κίνηση αυτή τη στιγμή είναι να φέρουν τους χρήστες απευθείας στην ιστοσελίδα του Instagram. Οπότε δεν θα μας εκπλήξει αν στο μέλλον το Instagram αφαιρέσει πλήρως τη δυνατότητα να προβάλλει τις φωτογραφίες αυτές το Twitter, έστω και σε μία "cropped" μορφή τους.

Το Instagram έχει τους δικούς του λόγους που προχωράει σε αυτήν την κίνηση. Είναι γνωστό άλλωστε πως οι σχέσεις των δύο εταιρειών δεν είναι και οι καλύτερες μετά την εξαγορά του Instagram από το Facebook. Το πρόβλημα όμως είναι ότι, παρόλο που όλα αυτά γίνονται για να κάνει ζημιά η μία εταιρεία στην άλλη, οι μεγαλύτεροι χαμένοι τελικά είναι οι χρήστες.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.