Εγκατάσταση LG οθονών σε ασανσέρ

Τελευταία η LG για την προώθηση των προϊόντων της, μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτή τη φορά έρχεται με μια επική ενέργεια, digital installation με LG σε ασανσέρ.

Για την προώθηση των νέων monitor In-Plane Switching technology, η LG σκέφτηκε να φτιάξει μια digital, τρομακτική για όσους την έζησαν ενέργεια, η οποία είχε ως αναφoρά ένα ασανσέρ. Η εταιρία έστειλε ειδικούς τεχνικούς να αφαιρέσουν το ασανσέρ ενός κτιρίου και να επενδύσουν το δάπεδό του με τις νέες οθόνες. Στη συνέχεια, το digital δάπεδο επανατοποθετήθηκε στο ασανσέρ και συνδέθηκε με τα ηχεία, το φωτισμό και τα κουμπία λειτουργίας του.

Κάθε φορά που ένας επισκέπτης έμπαινε στο ασανσερ, και μόλις πατούσε το κουμπί με τον όροφο που ήθελε να πάει, αυτό αναβο-έσβηνε τα φώτα δίνοντας σημάδια πως ήταν ελαττωματικό. Στη συνέχεια, το γυάλινο δάπεδο έσπαγε και σε έκανε να νιώσεις πως πέφτεις στο κενό. Οι επιβάτες, πρώτα με το ελαττωματικό αναβόσβημα των φώτων, στη συνέχεια με τους ήχους από γυαλί που σπάει και την εικόνα να "φεύγει η γή κάτω από τα πόδια τους" τρόμαζαν.

Αφού έβγαιναν από το ασανσέρ μάθαιναν για τις νέες οθόνες της LG, οι οποίες έχουν τόσο αληθινή εικόνα που τρομάζουν. Η ενέργεια μας αρέσει. Μας αρέσει πολύ.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.