Tί περιμένουμε από Nokia + Microsoft στις 5 Σεπτεμβρίου (*Updated)

Things are about to change” μας λέει η Nokia μέσα από ένα tease video, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια κοπέλα που κάνει ποδήλατο, ενώ κάποιος τραβάει βίντεο. Όπως θα δείτε, η λήψη δεν είναι καλή, καθώς το βίντεο μοιάζει αρκετά «κουνημένο». Τι θέλει όμως να μας πει με το βίντεο αυτό η Nokia;

Στις 5 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, Microsoft και Nokia είναι έτοιμες να παρουσιάσουν τα νέα Windows Phone 8 που θα συνοδεύονται και από νέες συσκευές. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για δυο νέα μοντέλα της σειράς Lumia, τα Lumia 820 και Lumia 920, που στην ουσία πρόκειται για τους αντικαταστάτες των Lumia 800 & 900. To 920 θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το οποίο θα έρθει με οθόνη αφής 4,5 ιντσών ΗD, επεξεργαστή dual core στα 1,5 GHz και μνήμη RAM 1GB και φυσικά λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Με το βίντεο που ακολουθεί, η Nokia θέλει μάλλον να μας προϊδεάσει για την τεχνολογία PureView που απ’ ότι φαίνεται θα υποστηρίζει το Lumia 920, αλλά με κάμερα 8 megapixel και  όχι με 41 megapixel που είχαμε δεί στο Nokia 808 PureView. Ουσιαστικά, έστω και με μικρότερη κάμερα, μέσω της τεχνολογίας PureView, το 920 θα εξασφαλίζει σταθεροποίηση και βελτίωση της εικόνας κατά την  καταγραφή βίντεο.

Ένα δεύτερο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, είναι το wireless charging, δηλαδή το Lumia 920 θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζεται ασύρματα, ενώ θα υποστηρίζει το πρότυπο Qi (wireless power standard), ώστε να μπορεί να φορτισθεί από οποιοδήποτε αξεσουάρ υποστηρίζει το ίδιο πρότυπο ασύρματης φόρτισης.

Υπομονή μέχρι τις 5 Σεπτέμβρη, όπου Nokia και Microsoft θέλουν να προλάβουν την Αpple και το iPhone 5 που αναμένεται σχεδόν μια εβδομάδα μετά. Αν θα πετύχουν μέσα από αυτό το event να κλέψουν την παράσταση, είναι κάτι που θα το δούμε πολύ σύντομα.

*Updated

Σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο άλλα δύο βίντεο, με το ένα να κάνει αναφορά στην ημερομηνία παρουσίασης 5/9/2012 και το άλλο να δίνει μια γεύση του Nokia City Lens. Αυτό και μόνο δείχνει τη βαρύτητα της παρουσίασης που έχουν ετοιμάσει Microsoft και Nokia.

[via] [via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.