Αυτό είναι το Galaxy Note II, Super AMOLED οθόνη 5,5'' και Android Jelly Bean

Πριν από λίγες ώρες η Samsung έκανε την αρχή μιας περιόδου που όλες οι μεγάλες εταιρείες που κατασκευάζουν mobile συσκευές έχουν να μας ανακοινώσουν κάτι. Το Galaxy Note II ήταν η συσκευή που όπως ήταν λογικό κυριάρχησε στο χθεσινό event και τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα. Η Samsung αποφάσισε να μεγαλώσει την HD Super AMOLED οθόνη του στις 5,5'', η οποία αυτή τη φορά έχει ανάλυση 1280x720 pixels. Εντυπωσιακά είναι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Το Galaxy Note II περιλαμβάνει 4πύρηνο επεξεργαστή Exynos χρονισμένο στα 1,6 GHz και μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 3.100 mAh. Χρησιμοποιεί την ίδια camera 8 MP που έχει ενσωματωθεί στο Galaxy S III και έχει 2 GB RAM. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις των 16, 32 και 64 GB και δύο διαφορετικά χρώματα, mountain white και titanium gray. Στο εξωτερικό του παραπέμπει στο S III, χρησιμοποιώντας τις ίδιες λείες γωνίες, τα ίδια υλικά και την ίδια θέση των κουμπιών στο κάτω μέρος της συσκευής.

Η Samsung έδωσε νέο σχεδιασμό και στο S-Pen, τη γραφίδα που συνοδεύει τη συσκευή. Με το Air View το Note θα αναγνωρίζει τις κινήσεις που γίνονται με τη γραφίδα ακόμα κι όταν την μετακινούμε πάνω από την οθόνη, χωρίς να την ακουμπάει. Ταυτόχρονα υπάρχουν κι άλλες επιπλέον προσθήκες (όπως το Popup Note ή το Quick Command) οι οποίες κάνουν την εμπειρία χρήσης με το S-Pen ακόμα πιο καλή.

Η συσκευή έρχεται με λειτουργικό Android Jelly Bean και στην περιοχή μας θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Το πρώτο μοντέλο της σειράς παρουσιάστηκε πριν από 10 μήνες. Μέσα σε αυτό το διάστημα η εταιρεία πούλησε πάνω από 10 εκατ. κομμάτια, οπότε αν σκεφτούμε και το ιδιαίτερο μέγεθος του, οι πωλήσεις ήταν καλά νέα για την Samsung. Με τις βελτιώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του Galaxy Note II, περιμένουμε η νέα συσκευή να έχει την ανάλογη επιτυχία.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.