Τι κατέβασαν οι χρήστες του App Store και του iTunes μέσα στο 2011;

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η Apple δημοσίευσε τη λίστα με αυτά που κατέβασαν περισσότερες φορές από το App Store και το iTunes μέσα στο 2011, είτε αναφερόμαστε σε εφαρμογές, είτε σε βιβλία, είτε σε ταινίες και σειρές, είτε σε μουσική. Αν και σε πολλές κατηγορίες τα αποτελέσματα δεν περιλαμβάνουν κάποια έκπληξη (μαντέψτε πόσες φορές συναντάμε το Angry Birds στο Top 10), αξίζει να δούμε τι αγαπήθηκε περισσότερο από τους χρήστες των προϊόντων της Apple.

Στην πρώτη θέση των δωρεάν εφαρμογών του iPhone συναντάμε το Facebook, με το Pandora Radio και το Words With Friends Free να συμπληρώνουν την 3άδα. Στις επί πληρωμή εφαρμογές κυριάρχισε το Angry Birds, με τα Fruit Ninja και το Angry Birds Seasons να ακολουθούν. Αν και στο Top 10 του iPad έχουμε κάποιες αλλαγές, τα Angry Birds καταλαμβάνουν και εδώ την πρώτη θέση, είτε αναφερόμαστε σε δωρεάν, είτε όχι εφαρμογές.

Παράλληλα με αυτές τις εφαρμογές που κατέβηκαν περισσότερες φορές, η Apple δημοσίευσε τη δική της λίστα με τις αγαπημένες εφαρμογές. Εκεί το Instagram κερδίζει τον τίτλο του iPhone App of the Year και το Snapseed εκείνον του iPad App of the Year. Το παιχνίδι της χρονιάς σύμφωνα με την Apple ήταν το Tiny Tower για το iPhone και το Dead Space για το iPad.

Στο iTunes Rewind μπορείτε να βρείτε τις λίστες των εφαρμογών καθώς και των υπόλοιπων κατηγοριών, όπως της μουσικής, των ταινιών/σειρών και των βιβλίων.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.