[Διαγωνισμός] Κέρδισε ένα διπλό εισιτήριο για το TEDxThessaloniki στις 2/4!

Με το TEDxThessaloniki να βρίσκεται οκτώ ημέρες μακριά, ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα διπλό εισιτήριο για την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στο Ολύμπιον, στη Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Ένας τυχερός/η θα παρακολουθήσει από κοντά μια πλειάδα σημαντικών ομιλητών όπως ο Paul Lewis της Guardian και ο Tim Bradshaw των Financial Times. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις ένα σχόλιο σε αυτό το post γράφοντας γιατί θέλεις να πας στο TEDxThessaloniki, γιατί πρέπει να είσαι εσύ ο νικητής. Το πιο δημιουργικό/ιδιαίτερο σχόλιο θα κερδίσει, και την επιλογή θα την κάνουμε μαζί με ένα μέλος της οργανωτικής ομάδας του event. Λήξη συμμετοχών: Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 23.59μμ.

Τη Δευτέρα 3/4 ολοκληρώνεται ακόμα ένας διαγωνισμός, με δώρο μια μια Microsoft LifeCam HD Webcam. Εδώ θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

Next up: Αν κάνεις like το Fan Page μας στο Facebook και ακολουθείς το Twitter account μας, τότε πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα μαθαίνεις άμεσα όλους τους νέους διαγωνισμούς και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας σε καθημερινή βάση. Αν πάλι η καθημερινή ενημέρωση είναι “too much” για εσένα, μπορείς να γραφτείς στο Away Newsletter, το εβδομαδιαίο email που στέλνουμε κάθε Παρασκευή στις 16.00 το μεσημέρι.

Image Credit

Σχολιάστε >
24 σχόλια
|
Κατηγορίες:

24 απαντήσεις στο “[Διαγωνισμός] Κέρδισε ένα διπλό εισιτήριο για το TEDxThessaloniki στις 2/4!”

  1. Ο/Η Andreas Simeoforidis λέει:

    giati den nomizo na iparxi pio megalos tech freak apo mena kai toso kolimeno me tin texnologia

  2. Ο/Η Dimitris Dadiotis λέει:

    Γιατι εχω να συναντηθω με τον Tim Bradshaw, για να παμε για μπουγατσα μετα!

  3. Ο/Η leonidas λέει:

    Είχα πάει στο TEDx Athens και τώρα θέλω να πάω και στο TEDxThessalonikis!

  4. Ο/Η Christos Zigkolis λέει:

    Είναι ευκαιρία να γνωρίσω μία διοργάνωση που καταφέρνει να φέρνει τόσους πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους και φιλοσοφίες μαζί. Πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο ερχόμαστε σε άμεση επαφή με διαφορετικές κουλτούρες τις οποίες τις ακούμε, τις κρίνουμε και γιατί όχι, τις εφαρμόζουμε στη δικιά μας τοπική πραγματικότητα. Θα ήθελα να παρευρεθώ στο event πολύ απλά για να βρω τρόπους να ανοίξω τους ορίζοντές μου. Μία άλλη πραγματικότητα στην δικιά μας καθημερινότητα

  5. Σιγουρα θα παω αλλα δεν θα με χαλασει να κερδισω ενα εισητηριο

  6. Ο/Η Maria Karamanoli λέει:

    Αν και γυναίκα είμαι tech freak περισσότερο και από οποιοδήποτε άντρα. Αν βρεθεί νέο τεχνολογικό προϊόν μπροστά μου θα αγνοήσω οτιδήποτε γίνεται γύρω μου για να το εξερευνήσω. Θέλω σαν τρελή να παρακολουθήσω το TedxThessaloniki διότι ξέρω πως θα μιλήσουν αξιοσέβαστοι άνθρωποι από τον χώρο της τεχνολογίας αλλά και της επιχειρηματικότητας. Πιστεύω πως ανάμεσα στις ομιλίες κάποια θα με εμπνεύσει για να δημιουργήσω στο μέλλον κάτι δικό μου.

  7. Ο/Η @lazarosi λέει:

    Γιατί πρέπει επιτέλους να απεμπλακούμε από την κρισεολογία και τη μιζέρια και ν'ανοίξουμε τα αυτιά μας σε ανθρώπους που έχουν κάτι να μας πουν. Γιατί δεν κερδίζουμε τίποτε με το να γκρινιάζουμε για το κακό που μας βρήκε, χρειαζόμαστε ερεθίσματα και κίνητρα για να πάμε ένα βήμα παραπέρα.

  8. Ο/Η elpidathe λέει:

    Γιατί θεωρώ ότι η μόρφωση κι η ενημέρωση είναι δύναμη. Με ανοιχτούς ορίζοντες, μόρφωση κι ερεθίσματα μπορούμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας κι αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για καινούρια ερεθίσματα και μια νέα πηγή γνώσεων κι ενημέρωσης. Τέλος γιατί υπάρχουν τα ταξίδια που γνωρίζουμε και τα ταξίδια του "μυαλού", αν λοιπόν δεν μπορείς πρώτα να "ταξιδέψεις" με το μυαλό σου τότε όσο κι αν ταξιδέψεις σε πραγματικό χωροχρόνο πάλι στο ίδιο σημείο θα γυρνάς απο όπου ξεκίνησες!

  9. Ο/Η SoFia SaraFidou λέει:

    ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ: ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ... ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

  10. Ο/Η thalia λέει:

    einai i prwti fora pou to akousa, m'arese trela k thelwwww!!

  11. Ο/Η johny λέει:

    Why I wan't to be there ??

    WHY NOT ??!!!!

  12. Ο/Η lucke λέει:

    cause its a life experience!

  13. Ο/Η s134 λέει:

    cause I inTED to be there!! ;-)

  14. Ο/Η Σπύρος λέει:

    1.Το είδα στον ύπνο μου οτι θα πάω

    2. Επειδή δεν ξέρω κανέναν απο τους ομιλητές (εκτός απο την κα. Δημοπούλου)

    3. Επειδή αλλιώς με βλέπω να σκηνοθετώ κανένα ατύχημα για να αδειάσει θέση, να κλέψω κανένα εισιτήριο την ώρα που θα μπαίνουν ή να κάνω απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα για να χωθώ στην αναμπουμπούλα σε μια ακρούλα της αίθουσας!

  15. Ο/Η Andreas I. λέει:

    ...γιατί έχω κάνει high score στο να βλέπω βιντεάκια του TED από το YouTube και επιτέλους θέλω να δω live τι παίζει!
    ...γιατί είχα κανονίσει να είμαι στης Αθήνας το 2010, αλλά προσωπικοί λόγοι με εμπόδισαν να είμαι εκεί
    ...γιατί έχω κάποιες ιδέες που θέλω να υλοποιήσω και έχω τη διαίσθηση ότι εκεί μέσα θα βρω γόνιμο έδαφος
    ...γιατί -αν μην τι άλλο- στη μιζέρια που ζούμε τέτοιες διαδικασίες μοιάζουν οπτασίες στο βάλτο των καθημερινών προβλημάτων μας
    ...γιατί ΤΟ ΘΕΛΩ - ΤΟ ΘΕΛΩ - ΤΟ ΘΕΛΩ

  16. Ο/Η Sofia Reppou λέει:

    Είτε κερδίσω είτε όχι, θα είμαι εκεί!

  17. Ο/Η sofia sarafidou λέει:

    ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ: ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

  18. Ο/Η Sofia λέει:

    Γιατί ξέχασα να κάνω εγγραφή!

  19. Ο/Η Ιορδάνης λέει:

    Επειδή η τρομολαγνεία και η υστερία αναπαραγόμενα κυρίως από τα κανάλια και γενικά τα ΜΜΕ, έχει κάνει τους ανθρώπους στωικά (σχετικά) να περιμένουν το τέλος, ανεξαρτήτου μορφής (από υποβάθμιση στην πιστοληπτική ικανότητα και χρεωκοπία μέχρι το τσουνάμι και την ραδιενέργεια..). Αυτή η διοργάνωση είναι εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξουμε τα αυτιά και τα μάτια μας σε κάτι νέο, φρέσκο και ελπιδοφόρο τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο! (αυτά περιμένω τουλάχιστον από την διοργάνωση).

    Επίσης είναι τέλος του μήνα και όπως λέει και το ρητό:
    ''πως γίνεται να περισσεύει πάντα τόσος μήνας στον τέλος των χρημάτων?''.

  20. Ο/Η Apostolos λέει:

    Γιατί όχι; Keep it calm, hack the world and do epic stuff. TED= ideas worth spreading, αλλά για να "spreading" πρέπει να ακούει και κάποιος. Και επιμένω.. why not?

  21. Ο/Η Santy Familonidou λέει:

    Γιατί είναι μια εμπειρία ζωής και όταν στα 22 σου δεν βλέπεις φως από πουθενά ψάχνεις από κάπου να πιαστείς και όσα θα ακουστούν εκεί σίγουρα θα είναι κάτι νέο,λαμπρό που θα μας κάνει όλους καλύτερους σε όλους τους τομείς.
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!!!

  22. Ο/Η Michalis λέει:

    Θέλω να πάω με την κοπέλα μου Μαρία Καραμανώλη (tech freak) δεν ξέρει ότι το γράφω αλλά θα το δεί:Ο)) Είχαμε παρακολουθήσει ένα μικρό απόσπασμα, αφιέρωμα, ομιλία που έλαβε χώρα σ' ένα πιο παλιό συνέδριο (Το Youth Power) πριν λίγους μήνες και είχαμε κατενθουσιαστεί. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε, πολύ πρωτότυπη κίνηση!!

  23. Ο/Η sik λέει:

    TED: Ideas worth spreading. Και επειδή τα spreads ανεβαίνουν και οι οικονομίες μας κατεβαίνουν, give me a ticket! Why not?
    Ακούμε συνέχεια για κρίσεις, καταστροφές, πολέμους. Πλέον, έχω την ανάγκη να ακούσω κάτι που θα μου δώσει τα κίνητρα να σταματήσω να φοβάμαι το αύριο και να το προκαλέσω.