[Αποκλειστικό] Tim Bradshaw (FT Editor) και μια video-έκπληξη στο TEDxThessaloniki

Το TEDxThessaloniki είναι μόλις δύο εβδομάδες μακριά (Σάββατο 2 Απριλίου) και σήμερα θα μάθεις, αποκλειστικά από το Away, δύο από τους βασικότερους λόγους οι οποίοι θα σε οδηγήσουν στο Ολύμπιον εκείνο το Σάββατο. Καταρχάς το TEDxThessaloniki θα ανακοινώσει επίσημα μέσα στην ημέρα τη συμμετοχή του Tim Bradshaw (Digital Media Correspondent, The Financial Times), εσύ όμως το μαθαίνεις εδώ και τώρα.

Ο Tim Bradshaw (@tim στο Twitter) μετά από αρκετά χρόνια κάλυψης θεμάτων σχετικών με την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως ανταποκριτής ψηφιακών μέσων στους Financial Times στο Λονδίνο πριν από τρία χρόνια.  Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων που αφορούν τα μέσα ενημέρωσης, την τεχνολογία καθώς και το marketing, τόσο στους Financial Times όσο και στο FT TechHub. Γράφει επίσης για τις τάσεις της βιομηχανίας της τεχνολογίας, των media, της κυβερνητικής πολιτικής, τις νέες καινοτομίες στην Αγγλία και ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και για τα social media σε όλο τον κόσμο. Όπως βλέπεις τα ελληνικά TEDx έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τους Financial Times, καθώς το περασμένο Νοέμβριο ο Peter Aspden (Arts Writer) είχε μιλήσει στο TEDxAthens για τη κουλτούρα της διπλωματίας.

Οι σημαντικές ειδήσεις ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. Το TEDxThessaloniki "φέρνει" στη σκηνή του μέσω video και τον Steve Grove (Head of News and Politics στο YouTube). Πριν τρία χρόνια ο Steve μετέφερε τις ερωτήσεις του κοινού στον Ομπάμα. Τώρα ο Steve Grove απαντά στις δικές σας ερωτήσεις. Γράψτε τη δική σας ερώτηση και δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις του στο TEDxThessaloniki.

O Steve Grove είναι επικεφαλής του Ειδησεογραφικού και Πολιτικού Τμήματος του YouTube, όπου διευθύνει την αντίστοιχη πολιτική και προγραμματισμό της εταιρείας. Η ομάδα του αναπτύσσει πλατφόρμες για την αύξηση της συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική, την κυβέρνηση άλλα και στην αναφορά ειδήσεων. Ο Steve Grove είναι επίσης υπεύθυνος για τις συνεργασίες του YouTube με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και ανέπτυξε το μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα της εταιρείας για την διασύνδεση των μη κερδοσκοπικών οργανισμών με εθελοντές, που θέλουν να κάνουν την διαφορά. Επίσης κάνει συχνές δημοσιεύσεις στο www.citizentube.com.

Το Away είναι, φυσιο-λογι-κά, χορηγός επικοινωνίας του TEDxThessaloniki.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.