Μια φωτογραφία από το δείπνο Ομπάμα-Tech CEOs (μαζί με τον Steve Jobs!)

Φαντάζομαι πως όλοι γνωρίζουμε το γνωστό κινέζικο ρητό. Ο Λευκός Οίκος πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε στο Flickr δύο φωτογραφίες από ένα ιδιαίτερα σημαντικό δείπνο το οποίο έλαβε χώρα χθες στο San Francisco. Ο Μπάρακ Ομπάμα προσκάλεσε σε ένα δείπνο "γνωριμίας" τους CEO από τις μεγαλύτερες εταιρίες που εδρεύουν στη περιοχή (οι περισσότερες τουλάχιστον).

Όπως ήταν φυσικό όλοι απάντησαν θετικά στο κάλεσμα του Αμερικανού Προέδρου και έτσι χθες το βράδυ τη πόρτα του σπιτιού του John Doerr (Partner στην επενδυτική εταιρία Kleiner Perkins) πέρασαν μεταξύ άλλων ο Mark Zuckerberg του Facebook, ο Dick Costolo του Twitter, ο Eric Schmidt της Google, ο John Chambers της Cisco, η Carol Bartz της Yahoo και ο Larry Ellison της Oracle. Α, παραλίγο να το ξεχάσω, στη παρέα τους φυσικά βρισκόταν ο Steve Jobs, της Apple, παρά το όργιο φημών για την ιδιαίτερα κλονισμένη υγεία του.

Μάλιστα, οι Jobs και Zuckerberg πρέπει να θεωρούνται οι "τυχεροί" της βραδιάς καθώς καθίσαν δίπλα στον Πρόεδρο Ομπάμα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί πάντως η επιλογή της δεύτερης φωτογραφίας που επέλεξε να δημοσιεύσει ο Λευκός Οίκος, στην οποία εμφανίζεται ο Πρόεδρος να συνομιλεί με τον Zuckerberg. Τυχαία ή επιλογή με νόημα; Δεν μπορούμε να ξέρουμε με ασφάλεια...

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.