MWC 2011: Η Sony παρουσιάζει τα Xperia Neo, Pro και Play

Μετά την ανακοίνωση του Xperia Arc στο CES τον προηγούμενο μήνα, ήρθε η ώρα του MWC 2011, όπου η Sony Ericsson μας παρουσιάζει τα νέα κινητά της, τα Xperia Neo, Xperia Pro και το Xperia Play.

Το πρώτο smartphone που παρουσιάστηκε ήταν το Xperia Neo με το Xperia Pro να ακολουθεί. Το πρώτο θα μπορεί να συνδεθεί στην HD τηλεόραση σας μέσω HDMI, και θα κυκλοφορήσει σε κόκκκινο, μπλε ή ασημί χρώμα. Ο επεξεργαστής του θα είναι ένας Snapdragon στα 1 GHz και η οθόνη του θα είναι 3,7'' με ανάλυση 854x480. Τέλος, θα περιλαμβάνει μία camera των 8 MP (με LED flash) στο πίσω μέρος του κινητού και μία στο μπροστινό στα 2 MP.

Το δεύτερο κινητό, το Xperia Pro, είναι ένα slide τύπου κινητό με QWERTY πληκτρολόγιο. Όπως μας ανακοίνωσαν, τα χαρακτηριστικά της οθόνης και του επεξεργαστή θα είναι ίδια με του Neo, με την οθόνη του να έχει αναπτυχθεί σύμφωνα με τη μηχανή γραφικών της Sony Bravia. Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει είναι μαύρο, κόκκινο ή ασημί. Η Sony ανακοίνωσε πως και τα τρία smartphones (Arc, Neo και Pro) θα φοράνε το Gingerbread (Android 2.3).

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα smartphone που ακουγόταν υπερβολικά πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για το Xperia Play, "το πρώτο πιστοποιημένο κινητό από το PlayStation και τον τέλειο συνδυασμό επικοινωνίας-διασκέδασης", όπως είπε ο Chief Creation Officer της εταιρίας. Η απόφαση για τη δημιουργία ενός τέτοιου κινητού πάρθηκε το 2005, τη χρονιά δηλαδή που άρχισαν να εμφανίζονται και οι πρώτες φήμες.

Το Xperia Play στην κυκλοφορία του, θα περιέχει ένα "θρυλικό παιχνίδι από το πρώτο PlayStation", χωρίς όμως να μας ανακοινώνουν ποιο θα είναι αυτό. Πέρα από αυτό, εκείνη την ημερομηνία θα είναι διαθέσιμοι περίπου 50 τίτλοι στο PlayStation Store, με τις EA, Gameloft, Glu, Digital Chocolate να είναι μερικές από τις -αρχικά- 20 εταιρείες παραγωγής. Η πρώτη διάθεση του στην αγορά θα γίνει στις ΗΠΑ μέσα στον Μάρτιο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες, που τράβηξε το Engadget, από την σημερινή παρουσίαση της Sony Ericsson.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.