O Tux σνομπάρει το Bing

linux_vs_microsoft

Είναι γνωστή η αντιπάθεια που τρέφει η κοινότητα του Linux προς την Microsoft και κάθε προϊόν της. Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό και με τo Bing, το οποίο σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Chitica δεν το συμπαθούν ιδιαίτερα οι "Linuxάδες". To 95% των υπολογιστών που τρέχουν σε Linux, προτιμά την μηχανή αναζήτησης της Google, κάτι που συμβαίνει και σε ποσοστό 92% όσων έχουν Mac, με το ποσοστό αυτών που χρησιμοποιούν την μηχανή της Microsoft (και από τις δύο ομάδες) να πέφτει κάτω από το 5%. Πόσο επηρεάζει αυτό το γεγονός την επιτυχία του Bing;

Ελάχιστα έω καθόλου! Γιατί μπορεί η χρήση των Linux και Mac να αυξάνεται (τα Mac περισσότερο), όμως οι χρήστες ειδικά του Linux, παραμένουν καλώς ή κακώς μειοψηφία που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επηρρεάσει την συνολική εικόνα παρόμοιων ερευνών, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η Google δηλαδή μπορεί να χαμογελά στα αποτελέσματα της έρευνας, άλλα δεν πανηγυρίζει κιόλας, όπως και η Microsoft σε καμία περίπτωση... δεν τα βάφει μαύρα! Έτσι κι αλλιώς, όπως ανέφερα και παραπάνω, ποτέ δεν υπολόγιζε και δεν θεωρούσε δεδομένη την υποστήριξη της κοινότητας του Linux, άρα δεν το κάνει και για το Bing.

Πως θα μπορούσε να κερδίσει λίγη από την συμπάθεια του πιγκουίνου Tux; Προσφέροντας έναν αριθμό από free εφαρμογές, όπως κάνει και η Google.

[via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “O Tux σνομπάρει το Bing”

  1. Ο/Η hyperspaced λέει:

    Καλό ανέκδοτο...

    Λες και η κοινότητα του Linux έχει την πολυτέλεια να σνομπάρει οτιδήποτε...