Επίσημη Συνεργασία Vodafone-Hol

Οι συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ Vodafone και Hol ολοκληρώθηκαν με την επισημη ανακοίνωση συνεργασίας των δύο εταιριών. Η συμμετοχή την Vodafone στην Hol θα πραγματοποιηθεί με την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής 18,5% επί του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας, με  αντάλλαγμα την εισφορά υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικών. Η εταιρία θα καταβάλει το αντίστοιχο οικονομικό αντίτιμο και θα είναι σε θέση να προσφέρει νέες υπηρεσίες στην συνδρομητική της βάση. Υπενθυμίζουμε ότι η Vodafone αναζητούσε τρόπους για να ενισχυθεί στην αγορά του ευρυζωνικών επικοινωνιών και αφού οι συζητήσεις με την On Telecoms δεν καρποφόρησαν άλλαξε κατεύθυνση.

Προβλέπεται ότι οι πρώτες κοινές υπηρεσίες Hol-Vodafone θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Φθινοπώρου. Τέλος η ολοκλήρωση της συνεργασίας θα υλοποιηθεί με την επίσημη έγκριση από του αρμόδιους ελεγκτικούς Αρχές.

Συνεπώς μετά την WIND και η Vodafone θα είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Ωστόσο είναι κοινά αποδεκτό ότι η σύγκλιση γίνεται πραγματικότητα με πολύ αργούς ρυθμούς και αρκετά υψηλές τιμές.

[image]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Επίσημη Συνεργασία Vodafone-Hol”