Skype call: Θωμάς Μυλωνάς, Dot Kite

Την περασμένη Πέμπτη είχα την χαρά να πάρω μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσω Skype, από τον Θωμά Μυλωνά, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Dot Kite, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος έχει κατακτήσει το βραβείο Young Entrepreneur of the Year για το 2007 από το Businessweek. Παράλληλα με την Dot Kite (η οποία ειδικεύεται στο Industrial Product Design και στο Total Consumers Experience) o Θωμάς πρόσφατα ξεκίνησε και μια δεύτερη εταιρία, την Loggia Import η οποία κάνει εισαγωγή κρασιών, από Αργεντινή και Ιταλία, και ελληνικού παρθένου ελαιόλαδου στην Ολλανδία όπου είναι και η βάση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

 Αξίζει πραγματικά να ακούσετε όλη την συνέντευξη, κάτι λιγότερο από 28 λεπτά, καθώς ο Θωμάς μου εξηγεί τα επόμενα βήματα της Dot Kite στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μιλάει για την απόφαση του να ξεκινήσει την δική του εταιρία ενώ βγάζει και κάποια ειδήσεις που μας ενδιαφέρουν όλους! (θα καταλάβετε τι εννοώ!)

Η συνολική διάρκεια της συζήτησης μας ξεπέρασε την μιάμιση ώρα, σας μεταφέρω δε ότι ο Θωμάς είναι εξαιρετικός συνομιλητής και πάνω από όλα εξαιρετικά σεμνός ως άνθρωπος, πράγμα το οποίο μου έκανε -τρομακτικά- καλή εντύπωση. Είναι σίγουρο πως στο μέλλον θα μας απασχολήσει ξανά με τις επιτυχίες του.

p.s. Ζητώ συγνώμη για την έλλειψη σήματος έναρξης, το δουλεύουμε αυτόν τον καιρό και πιστεύω πως για την επόμενη συνέντευξη θα το έχουμε έτοιμο.

Ακούστε την συνέντευξη του Θωμά Μυλωνά [download link]

[podcast]http://www.www.away.gr/podcast/mp3/dot-kite-final.mp3[/podcast]

[Για κάποιο λόγο μου βγάζει τον ήχο με noise μέσα από το Podcasting plugin του WP, αν κάποιος γνωρίζει λύση για το πρόβλημα ας την γράψει στα σχόλια.]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Skype call: Θωμάς Μυλωνάς, Dot Kite”

  1. Ο/Η Marios λέει:

    Prepei na eisai polu kalos tou filos gia na ta grafeis auta

  2. Ο/Η katerina λέει:

    ti lei more o tipos - to grafio tou eine sto diamerisma tou - o theos tis paparologias