Γράψτε για εμάς

Το Away.gr βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων συνεργατών, ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με τις τεχνολογικές εξελίξεις και την επιχειρηματικότητα. Αν θέλεις να μοιραστείς τις ιδέες και τις σκέψεις σου με αναγνώστες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Αγαπάμε να διαβάζουμε πρωτότυπο, έξυπνο και καλογραμμένο περιεχόμενο γεμάτο σχόλια, ιδέες και προτάσεις σε θέματα σχετικά με το web, τα social media, την ελληνική και ευρωπαϊκή startup σκηνή και την τεχνολογία γενικότερα. Το άρθρο αυτό μπορεί να είναι σχολιασμός της τεχνολογικής επικαιρότητας, review ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, συνέντευξη από μία startup ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με την παραπάνω θεματολογία έχεις στο μυαλό σου.

Το Internet είναι ένας χώρος ανοιχτός για συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων. Θέλουμε να φιλοξενούμε απόψεις, όσο διαφορετικές από το συνηθισμένο κι αν είναι, αρκεί να είναι καλά τεκμηριωμένες και να δημιουργούν προβληματισμούς.

Αν λοιπόν θα σε ενδιέφερε να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι μέσα από το Away.gr, δεν έχεις παρά να υποβάλλεις το guest post σου στο info [@] away.gr.