Tο Radiojar Εξασφαλίζει 330.000€ Από Το PJ Tech Catalyst Fund

Radiojar

Πριν από λίγες ώρες το 123P φιλοξένησε δύο ελληνικά startups, το Juengo και το Radiojar, για να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία τους και τους ανθρώπους πίσω από αυτά. Το δεύτερο μας επεφύλασσε και μια ενδιαφέρουσα είδηση, ανακοινώνοντας την ίδια βραδιά πως εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 330.000€ από το PJ Tech Catalyst Fund.

Το PJ Tech Catalyst Fund δημιουργήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στα πλαίσια της κοινοτικής πρωτοβουλίας JEREMIE. Σε αυτό συμμετέχουν από κοινού το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και ο Όμιλος Πειραιώς. Η επένδυση στο Radiojar είναι η πρώτη που κάνει το συγκεκριμένο επενδυτικό fund.

Το Radiojar θέλει να φέρει μια νέα εποχή στο web radio, επιτρέποντας στον καθένα από εμάς να γίνει ραδιοφωνικός παραγωγός, χωρίς τον κόπο και τα χρήματα που απαιτούνται συνήθως. Από την πρώτη γνωριμία που είχαμε μαζί του πριν από δυο χρόνια μέχρι και σήμερα, αυτό έχει εξελιχθεί αρκετά.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη φάση της private beta και όπως μας ενημέρωσε ο Στάθης Κουτσογεώργος, ένας από τους ιδρυτές του Radiojar, μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου θα έχουμε το επίσημο launch της υπηρεσίας.

Για να βρεθείς στη θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού, μπορείς να ζητήσεις πρόσβαση στην private beta μέσα από το radiojar.com.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Tο Radiojar Εξασφαλίζει 330.000€ Από Το PJ Tech Catalyst Fund”

  1. [...] Tο Radiojar Εξασφαλίζει 330.000€ Από Το PJ Tech Catalyst Fund [...]