Τα Windows 10 Κυκλοφορούν Στις 29 Ιουλίου

windows-10-laptop

Η Microsoft υποσχέθηκε πως τα Windows 10 θα βγουν αυτό το καλοκαίρι και σήμερα έρχεται για να τηρήσει αυτή την υπόσχεση. Όπως διαβάζουμε στο blogs.windows.com, η ημερομηνία που αποφασίστηκε για την κυκλοφορία των Windows 10 θα είναι η 29η Ιουλίου.

Οι δύο μήνες που απομένουν μέχρι τότε είναι πιθανό να μην είναι αρκετοί προκειμένου να λυθούν όλα τα bugs, κι αυτό γιατί πολύ σύντομα οι κατασκευαστές θα πρέπει να παραλάβουν την RTM. Συνεπώς δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβει στα Windows 8, όταν την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας τους η Microsoft είχε βγάλει την πρώτη μεγάλη ενημέρωση.

Για όποιον συμμετέχει στο Insider Program και έχει εγκαταστήσει την δοκιμαστική έκδοση σίγουρα θα έχει παρατηρήσει την προόδο που γίνεται με κάθε έκδοση των preview builds. Στην πιο πρόσφατη βλέπουμε όλα τα features που θα φέρουν τα Windows 10, όπως είναι η επιστροφή του Start Menu, η προσωπική βοηθός Cortana και ένας πλήρως καινούργιος web browser, ο Microsoft Edge. Μια σύντομη επισκόπηση των αλλαγών μπορεί κανείς να δει στο παρακάτω βίντεο.

Ήδη από σήμερα, μερικοί χρήστες των Windows 7 και των Windows 8.1 έχουν λάβει ειδοποίηση για να “πιάσουν θέση” και να εγκαταστήσουν εντελώς δωρεάν τα Windows 10 μόλις γίνουν διαθέσιμα. Εφόσον τρέχετε μια νόμιμη έκδοση των Windows μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε και εσείς την αντίστοιχη ειδοποίηση.

Σχολιάστε >
197 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.