Αυτοί Είναι Οι Άνθρωποι Που Θα Δούμε Στο Φετινό TEDxAUEB

inertia

Κάτι παραπάνω από 12 ώρες μας χωρίζουν μέχρι την έναρξη του TEDxAUEB 2015. 12 ομιλητές και 3 καλλιτέχνες θα ανέβουν στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, η οποία όπως είδαμε έχει ως κεντρικό θέμα την Inertia ή αλλιώς Αδράνεια.

Όπως διαβάζουμε αναλυτικά στο blog του TEDxAUEB, οι άνθρωποι που θα μας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσουμε την “αδράνεια” ξετυλίγοντας όλες τις πτυχές της, είναι ο διδάκτωρ συμβουλευτικής ψυχολογίας Γιώργος Πιντέρης, ο αστροφυσικός στο European Southern Observatory Ιάσων Σπυρομίλιος, υποψήφιος διδάκτωρ φιλοσοφίας Νίκος Ερηνάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής στο Alghero Department of Architecture, Design and Planning της Ιταλίας Nicolò Ceccarelli, η Senior Manager στην PwC Isabelle Moser, η κοινωνική λειτουργός και μέλος του ΚΕΘΕΑ ΜΟSAIC Μαρία Παναγιωτίδου και ο executive Creative Director στη διαφημιστική Kolle Rebbe Rolf Leger.

tedxaueb-2015-agenda

Συνεχίζοντας με τους ομιλητές, στη σκηνή θα ανέβει επίσης ο εμπνευστής του RepowerGreece και ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FORESIGHT Αλέξανδρος Κωστόπουλος, η λέκτορας στο μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Καλυψώ Καραντινού, ο πιανίστας, συνθέτης κινηματογράφου, θεάτρου και τηλεόρασης Μάριος Στρόφαλης, η καλλιτέχνις Αγγέλικα Βαξεβανίδου και ο υπεύθυνος του τομέα Χαρισματικών Παιδιών της ελληνικής Mensa Αλέξανδρος Παπανδρέου. Την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν καλλιτεχνικά η  τραγουδίστρια Idra Kayne, ο τραγουδιστής και συνθέτης Remi και η χορεύτρια Ελένη Γλάρου. Οικοδεσπότης του φετινού TEDxAUEB θα είναι ο συγγραφέας και παραγωγός Γιώργος Λεμπέσης.

Όσοι δε μπορέσουν να παρευρεθούν στo Art Factory θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την εκδήλωση μέσω live streaming, είτε στα i-bank stores της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα (The Mall Athens στο Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αριστοτέλους 6), είτε σε link που θα ανακοινωθεί την ημέρα της εκδήλωσης μέσα από το Facebook και το Twitter του TEDxAUEB.

Ακόμα στο FAQ που ετοίμασε η ομάδα της διοργάνωσης οι θεατές μπορούν να βρούν απαντήσεις σε όλες τις συχνές ερωτήσεις. Βρίσκεται εδώ: 2015.tedxaueb.com/faq.

Σχολιάστε >
347 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.