Δύο Εκδηλώσεις Στο Found.ation Στα Πλαίσια Του Startup Safary Athens

startup-safary-athens

Βρισκόμαστε περίπου δύο εβδομάδες πριν το 2ήμερο του Startup Safary Athens, μιας διοργάνωσης κατά την οποία θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και συνεργατικοί χώροι της Αθήνας ανοίγουν τις πόρτες τους, προσκαλώντας τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε workshops, meetups, ξεναγήσεις γραφείων και πολλές ακόμα εκδηλώσεις. Με το πρόγραμμα να έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνεται, βλέπουμε πως το Found.ation θα φιλοξενήσει δύο εκδηλώσεις.

Introduction to "Connect to Collaborate"

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου από τις 16:30 μέχρι τις 18:00 νέοι και νέες θα συναντηθούν για να δημιουργήσουν εικονικές επιχειρήσεις και να ανακαλύψουν πόσο καλοί είναι στην επιχειρηματικότητα μέσω ενός εξομοιωτή. Μαζί θα δούμε όλες τις δυνατότητες της εκδήλωσης και θα παρακολουθήσουμε από κοντά πως αυτά τα παιδιά δουλεύουν στους εξομοιωτές επιχειρηματικότητας.

Εγγραφείτε εδώ

Health Startups in Greece

Αμέσως μετά, μεταξύ 18:00 και 22:00, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τρία Αθηναϊκά startups που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας.

DoctorAnyTime

Η Ελευθερία Ζούρου θα μας μιλήσει για το DoctorAnyTime, μια πλατφόρμα που σε βοηθάει να βρεις το γιατρό και τις διαγνωστικές εξετάσεις που ψάχνεις δωρεάν και με απλά βήματα σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Among Doctors

Για το AmongDoctors, θα μας μιλήσει η Έλενα Μπάρλα. Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί με σκοπό να συνδέσει γιατρούς από όλο τον κόσμο. Μέσα από αυτή οι γιατροί μπορούν να μεγαλώνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο, να λαμβάνουν και να προσφέρουν μια δεύτερη γνώμη για έναν ασθενή και να ανταλλάσσουν απόψεις γύρω από περιστατικά, φάρμακα, μηχανήματα και άλλα.

CareAcross

Ο Βασίλης Παϊρακταρίδης από το CareAcross θα μας μιλήσει για ένα startup που εστιάζει στην μάχη κατά του καρκίνου. Η αποστολή του είναι να παρέχει υποστήριξη στους ασθενείς, μέσα από αξιόπιστες πληροφορίες, χρήσιμα εργαλεία, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλές από ειδικούς.

Εγγραφείτε εδώ

Σχολιάστε >
68 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.