Η Google Αποκαλύπτει Το Nexus 6

nexus-6

Πριν από λίγες ώρες η Google αποκάλυψε το Nexus 6, ένα smartphone που κατασκευάζεται από την Motorola. Λόγω του μεγέθους του θα λέγαμε πως κατατάσσεται στην κατηγορία των phablets.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5,96″, κάτι που σημαίνει πως είναι μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες του iPhone 6 Plus και του Galaxy Note 4. Περιλαμβάνει 3 GB μνήμης RAM και έναν τετραπύρηνο Snapdragon 805 στα 2,7 GHz. Η βασική κάμερα από πίσω μπορεί να τραβάει φωτογραφίες με ανάλυση 13 MP, ενώ η δεύτερη από μπροστά περιορίζεται στα 2 MP. Θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με χωρητικότητα 32 GB ή 64 GB.

Το Nexus 6 είναι ένα από τα πιο χοντρά phablets που θα μπορείς να βρεις στην αγορά, αφού έχει πάχος 10 χιλιοστά. Ίσως για αυτό να ευθύνεται η συνέχιση της παράδοσης, που θέλει τις τελευταίες συσκευές της Google να φορτίζουν ακόμα και ασύρματα. Συνεχίζοντας στο κομμάτι της ενέργειας, να πούμε πως η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3.220 mAh. Το πόσο ικανοποιητικός είναι αυτός ο αριθμός, είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε μετά τα πρώτα reviews. Πάντως η Motorola έχει υλοποιήσει μια τεχνολογία που θα τραβήξει πολλά βλέμματα. Ονομάζεται Turbo Charger και όπως μαθαίνουμε, χάρη σε αυτό μόλις 15 λεπτά φόρτισης θα είναι αρκετά για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό για 6 ολόκληρες ώρες.

Θα είναι μια από τις πρώτες συσκευές που θα τρέχουν το ολοκαίνουργιο Android Lollipop, για το οποίο είχαμε τόσα ακούσει τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ανανέωση στην εμφάνιση του Android από τότε που κυκλοφόρησε το Ice Cream Sandwich, τον Οκτώβριο του 2011. Περισσότερα για αυτό μπορείς να μάθεις στην ιστοσελίδα που έχει ετοιμάσει η Google.

Επίσημα η Google αναφέρει πως οι προπαραγγελίες για το Nexus 6 θα αρχίσουν στα τέλη του Οκτώβρη. Παρ’ όλα αυτά το The Verge δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία, στις 29 Οκτωβρίου. Μέσα στους επόμενους μήνες η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε ακόμα 28 χώρες σε όλο τον κόσμο, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν κάτι παραπάνω. Η τιμή της θα ξεκινάει από τα $649, χωρίς συμβόλαιο.

[via]

Σχολιάστε >
19 σχόλια
|
Κατηγορίες:

19 απαντήσεις στο “Η Google Αποκαλύπτει Το Nexus 6”