Ένα Εκατ. Άνθρωποι Συμμετέχουν Στις Δοκιμές Για Τα Windows 10

windows-10-technical-previewΕικόνα: The Verge

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν κατεβάσει και εγκαταστήσει την Technical Preview για τα Windows 10 από τις αρχές του Οκτώβρη μέχρι και σήμερα, όπως αναφέρει ο Joe Belfiore μέσα από το αντίστοιχο blog της εταιρείας.

Από αυτό το ένα εκατομμύριο, το 64% έχει κάνει την εγκατάσταση σε κανονικούς υπολογιστές και όχι σε virtual machines, κάτι που σημαίνει πως μακροπρόθεσμα η πλειοψηφία των σχολίων που θα λάβει η Microsoft θα βασίζονται σε κανονική χρήση και όχι σε μια εμπειρία λίγων λεπτών. Συνεχίζοντας με τα στατιστικά, μαθαίνουμε πως το 68% των χρηστών χρησιμοποιούν πάνω από 7 εφαρμογές, ένας αριθμός που αυξάνεται στις 26 εφαρμογές για το 25% των χρηστών. Είναι λοιπόν φανερό πως ένα μεγάλο μέρος αυτών που δοκιμάζουν τα Windows 10 το κάνει μέσα από τους κύριους υπολογιστές.

Η ίδια η Microsoft έχει ενσωματώσει στα Windows 10 ένα εργαλείο που ονομάζεται Windows Feedback. Από εκεί είναι πολύ εύκολο για έναν χρήστη να στείλει σχόλια και προτάσεις στην εταιρεία. Μάλιστα, το λειτουργικό πετάει μια ειδοποίηση μετά από συγκεκριμένες ενέργειες (π.χ. αφότου δοκιμάσεις για πρώτη φορά το ανανεωμένο Alt-Tab) για να σε ρωτήσει ποια είναι η άποψη σου. Μέχρι στιγμής η Microsoft έχει λάβει πάνω από 200.000 μεμονωμένα σχόλια από τους χρήστες.

Διάβασε σχετικάΗ Microsoft ανακοινώνει τα Windows 10

Σχολιάστε >
18 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.