Αρχίζει Η Διάθεση Εισιτηρίων Για Το TEDxAthens 2014

tedxathens-2014

Βρισκόμαστε ένα μήνα και κάτι πριν την έναρξη του έκτου κατά σειρά TEDxAthens και όπως έχουμε ήδη δει, το θέμα που επέλεξαν για αυτή τη χρονιά οι διοργανωτές είναι το “Conclusions” ή αλλιώς “Συμπεράσματα”. Σήμερα ήρθε η στιγμή να μάθουμε τις λεπτομέρειες για την διάθεση των εισιτηρίων, μια διαδικασία που αρχίζει από σήμερα.

Φέτος οι διοργανωτές άκουσαν τον κόσμο και θέλησαν να απλοποιήσουν τη διαδικασία αγοράς εισιτήριου. Για αυτό το σκοπό έχει αποφασιστεί να καταργηθούν οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να ισχύσει απλή σειρά προτεραιότητας. Τι σημαίνει αυτό; Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια, απλά προχωράς στην αγορά. Να πούμε εδώ πως ο καθένας μπορεί να κλείσει μόνο ένα εισιτήριο και πως η αγορά γίνεται μόνο με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, η περίοδος μέχρι την εξάντληση των εισιτηρίων θα χωριστεί σε τρεις φάσεις, η πρώτη από τις οποίες ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 10 Οκτωβρίου. Θα μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου, το οποίο κοστίζει $55, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κλείσε θέση στο TEDxAthens 2014

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.