Ο Διάδοχος Του Nexus 5 Θα Παρουσιαστεί Μέσα Στον Οκτώβριο

nexus-logo

Πολύ σύντομα η Google θα ακολουθήσει τον δρόμο της Samsung, της LG και της Apple, βγάζοντας στην αγορά το δικό της... μεγάλο smartphone. Όπως δημοσιεύει η WSJ η επόμενη Nexus συσκευή θα έχει οθόνη 5,9″ και θα παρουσιαστεί μέσα στον Οκτώβριο.

Παρόλο που το δημοσίευμα δεν κάνει κάποια αναφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε την Τετάρτη το βράδυ δυο φωτογραφίες που δείχνουν πως το επερχόμενο smartphone θα έχει επεξεργαστή από την Qualcomm στα 2,65 GHz, ανάλυση οθόνης 1440 x 2392 pixels και 3 GB μνήμης RAM.

Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες, τότε η συσκευή της Google θα είναι μια από τις μεγαλύτερες εκεί έξω. Ακόμα μεγαλύτερη από το iPhone 6 Plus των 5,5″ και το Galaxy Note των 5,7″. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε αρκετούς, οι πωλήσεις των προηγούμενων χρόνων δείχνουν πως υπάρχει κόσμος που θέλει τόσο μεγάλες συσκευές. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως το 2011 μόλις το 1% των smartphones που στάλθηκαν από τις εταιρείες προς στα καταστήματα ήταν phablets. Το ποσοστό αυτό εκτινάσσεται στο 24% για τη φετινή χρονιά.

Δες ακόμαΤο Nexus 9 έρχεται σύντομα από την HTC

Σχολιάστε >
40 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.