Μόλις Οι Μισες Apple Συσκευές Τρέχουν iOS 8

apple-devices

Έχουν περάσει 21 ημέρες από τότε που άρχισε η διάθεση του iOS 8, παρ' όλα αυτά στην ίδια την ιστοσελίδα της Apple διαβάζουμε πως μόλις το 47% των κατόχων iOS συσκευών έχουν εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού.

Σίγουρα, συγκρίνοντας το με το Android, όπου μόλις το 24,5% χρησιμοποιεί το KitKat, το 47% του iOS 8 φαίνεται πολύ μεγάλο. Η ίδια η Apple όμως συνηθίζει να διαφημίζει το πόσο σύντομα ο κόσμος εγκαθιστά την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Στην περυσινή εκδήλωση για το iPad για παράδειγμα, η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως το iOS 7  έτρεχε στο 64% των συσκευών.

ios-8-adoption-rate

Για ποιο λόγο λοιπόν οι χρήστες καθυστερούν να εγκαταστήσουν το iOS 8; Μπορούμε να σκεφτούμε διάφορους λόγους. Πρώτα απ' όλα η κυκλοφορία του συνδυάστηκε με μια πληθώρα από bugs. Το χειρότερο από αυτά έκανε την εμφάνιση του με την ενημέρωση iOS 8.0.1, χάρη στην οποία το iPhone μετατρέπονταν σε απλό... iPod Touch, αφού η συσκευή δεν μπορούσε να συνδεθεί με τον αντίστοιχο πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον υπάρχουν αρκετές αναφορές στα social media για εφαρμογές που κολλάνε και κρασάρουν. Ίσως ακόμα και να κυκλοφορούν πολλά iPhone 4 εκεί έξω, συσκευές δηλαδή που αναγκαστικά μένουν με το iOS 7.

Η Apple θα πρέπει να βρει σύντομα έναν τρόπο για να σπρώξει περισσότερους χρήστες στο iOS 8. Τα νέα iPads που αναμένουμε να παρουσιαστούν μέσα στον μήνα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν αρκετά.

[via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.