Startup Safary Athens: Μια Περιήγηση Στον Startup Χάρτη Της Πόλης

startup-safary-athens

Το Startup Safary είναι μια διοργάνωση που έρχεται από το Βερολίνο για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 22 και 23 Νοεμβρίου.

Σε μια μεγάλη γιορτή για την επιχειρηματικότητα, για ένα διήμερο εταιρείες, θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας και συνεργατικοί χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους, προσκαλώντας τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε workshops, meetups, ξεναγήσεις γραφείων και πολλές ακόμα εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας και θα ενώνονται σε μια διαδρομή, με τρόπο τέτοιο που δημιουργεί τον πρώτο χάρτη επιχειρηματικότητας της πόλης.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η παρουσίαση του οικοσυστήματος της νεανικής επιχειρηματικότητας στο ευρύ κοινό, η αναζήτηση συνεργασιών και η ενημέρωση σχετικά με επαγγελματικές ευκαιρίες. Φυσικά ένα ακόμα θετικό μιας τέτοιας διοργάνωσης για όλους τους συμμετέχοντες είναι η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων.

Στο Startup Safary Athens συμμετέχουν οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες προώθησης και στήριξης της επιχειρηματικότητας στην πόλη. Μεταξύ άλλων ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται οι AceIn, Aephoria, AHEAD, Bios Romantso, CoLab, Corallia, EGG, IforU, Impact Hub, Innovathens, IQbility, Orange Grove και The Found.Ation. Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου ισχύει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε εταιρείες, πρωτοβουλίες και φορείς που θέλουν να ενταχθούν σε αυτό.

Για όποιον θέλει απλώς να το παρακολουθήσει ως επισκέπτης, να πούμε πως η εγγραφή είναι δωρεάν, όμως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δήλωσε συμμετοχή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Startup Safary Athens - Attend

Σχολιάστε >
37 σχόλια
|
Κατηγορίες:

37 απαντήσεις στο “Startup Safary Athens: Μια Περιήγηση Στον Startup Χάρτη Της Πόλης”

  1. […] περίπου δύο εβδομάδες πριν το 2ήμερο του Startup Safary Athens, μιας διοργάνωσης κατά την οποία θερμοκοιτίδες […]