Η Microsoft Ανακοινώνει Τα Windows 10

windows-10-start-button

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Microsoft σήμερα το απόγευμα μάθαμε επιτέλους το όνομα της επόμενης έκδοσης των Windows. Αντί για Windows 9, όπως όλοι περιμέναμε, αυτά θα ονομάζονται Windows 10.

Είναι το πρώτο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που θα τρέχει αυτούσιο τόσο στους σταθερούς υπολογιστές και τα laptops, όσο και τα smartphones και τα tablets. Θα υπάρχει ένα μοναδικό κατάστημα εφαρμογών για όλες τις πλατφόρμες, μια ιδέα που θα βοηθήσει τόσο τους developers, όσο και τους καταναλωτές.

Από άποψη σχεδιασμού, θα λέγαμε πως τα Windows 10 μοιάζουν και με τις δύο προηγούμενες εκδόσεις. Φαίνεται πως η Microsoft μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθεί να συνδυάσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους για να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα Windows 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάπου μέσα στο 2015. Ακριβή ημερομηνία δεν γνωρίζουμε, όμως σίγουρα θα είναι μετά τον Απρίλιο, όταν και διεξάγεται το Build Developer Conference 2015.

[via]

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

5 απαντήσεις στο “Η Microsoft Ανακοινώνει Τα Windows 10”

  1. […] Ένας Λόγος Που Δικαιολογεί Την Επιλογή Του Ονόματος Για Τα Windows 10 — Away.gr στη Η Microsoft Ανακοινώνει Τα Windows 10 […]