Η Apple Πουλάει Πάνω Από 10 Εκατ. iPhones Μέσα Σε Μόλις 3 Μέρες

iphone-6

Η Apple αναφέρει πως πούλησε πάνω από 10 εκατομμύρια iPhone 6 και iPhone 6 Plus μέσα στις πρώτες 72 ώρες που ακολούθησαν την κυκλοφορία τους. Αυτός ο αριθμός αποτελεί καινούργιο ρεκόρ για την εταιρεία από το Cupertino, αφού είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο που είχαν πετύχει τα iPhone 5S και iPhone 5C.

Να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με πέρυσι, στο φετινό λανσάρισμα δεν περιλαμβάνεται η αγορά της Κίνας. Αν ακόμα λάβουμε υπόψη μας πως το iPhone 6 Plus διατέθηκε σε περιορισμένες ποσότητες, θα έλεγε κανείς πως υπό διαφορετικές συνθήκες το “ πάνω από 10 εκατ.” θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο.

Για να έχεις μια καλύτερη εικόνα του ύψους των πωλήσεων ανά τα χρόνια, ρίξε μια ματιά στο διάγραμμα που ετοίμασε ο Om Malik:

iphone-first-weekend-sales-graph

Στα πλαίσια της κατάρριψης αυτού του ρεκόρ, ο Tim Cook δήλωσε:

We would like to thank all of our customers for making this our best launch ever, shattering all previous sell-through records by a large margin. While our team managed the manufacturing ramp better than ever before, we could have sold many more iPhones with greater supply and we are working hard to fill orders as quickly as possible.

Προς το παρόν τα καινούργια iPhones κυκλοφορούν σε 10 μόλις χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά. Ακόμα 22 χώρες αναμένεται να προστεθούν στις παραπάνω την ερχόμενη Παρασκευή. Η πλήρης λίστα βρίσκεται σε προηγούμενη ανακοίνωση της Apple. Για την Ελλάδα, ακόμα δεν γνωρίζουμε κάποια ημερομηνία. Όποια κι αν είναι αυτή, θεωρούμε πως θα βρίσκεται μέσα στον Οκτώβριο.

Σχολιάστε >
27 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.