Η Apple Πουλάει 4 Εκατομμύρια iPhones Μέσα Σε 24 Ώρες

iphone-6-and-iphone-6-plus

Η Apple ανακοίνωσε πως οι προπαραγγελίες του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus ξεπέρασαν το όριο των 4 εκατομμυρίων μέσα στο πρώτο 24ωρο. Έτσι η εταιρεία έκανε νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τους αντίστοιχους αριθμούς από κάθε προηγούμενο μοντέλο.

Να πούμε εδώ πως την προηγούμενη χρονιά δεν είχαμε προπαραγγελίες για το iPhone 5S, κι έτσι η Apple δεν έβγαλε την σχετική ανακοίνωση. Κάποιοι αναλυτές υποστήριξαν τότε πως το σύνολο των προπαραγγελιών για το iPhone 5C είχε αγγίξει τα 2,2 εκατομμύρια, καταγράφοντας μικρή αύξηση σε σχέση με τα 2 εκατομμύρια του iPhone 5 την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Για σύγκριση να πούμε πως ο αντίστοιχος αριθμός για το iPhone 4S ήταν 1 εκατομμύριο.

Σε ακόμα 22 χώρες στις 26 Σεπτεμβρίου

Τόσο το iPhone 6, όσο και το iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα από αυτή την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, στις αγορές της Αυστραλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας, του Καναδά, του Πουέρτο Ρίκο, της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται ούτε στο δεύτερο “κύμα” κυκλοφορίας που έχει προγραμματιστεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 26 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα τα iPhones θα κυκλοφορήσουν σε 22 ακόμα χώρες. Σε αυτές συναντάμε την Αυστρία, το Βέλγιο, την Δανία, την Ελβετία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, το Κατάρ, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο, την Νέα Ζηλανδία, την Νήσο του Μαν, την Νορβηγία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Ρωσία, την Σαουδική Αραβία, την Σουηδία, την Ταϊβάν, την Τουρκία και την Φιλανδία.

Δες σχετικά: Το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Tim Cook στον Charlie Rose

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.