Έχεις Πλέον Δύο Ώρες Για Να Επιστρέψεις Κάποια Εφαρμογή Στο Google Play

google-play-logo

Πες πως κατεβάζεις μια εφαρμογή από το Google Play, ασχολείσαι για λίγα λεπτά μαζί της και μετά διαπιστώνεις πως αυτά που προσφέρει δεν σε ικανοποιούν. Ή ακόμα χειρότερα πως “κολλάει” στο smartphone που έχεις. Τι κάνεις τότε;

Μέχρι πρόσφατα, η Google σου έδινε μόλις 15 λεπτά για να ακυρώσεις την αγορά και να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω. Πριν από λίγες ημέρες η Google ενημέρωσε την αντίστοιχη σελίδα στο Google Play Help, αυξάνοντας το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο στις 2 ώρες.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία που ακολουθείς για να επιστρέψεις μια εφαρμογή από το smartphone ή το tablet είναι ιδιαίτερα απλή. Πηγαίνεις στο Play Store, μπαίνεις στο μενού My Apps, επιλέγεις την εφαρμογή που θέλεις να επιστρέψεις και επιλέγεις το Refund.

Από τον υπολογιστή είναι λίγο πιο χρονοβόρο, αλλά εξίσου εύκολο: πηγαίνεις στο play.google.com/store, επιλέγεις το κουμπί με το γρανάζι πάνω δεξιά, κάνεις κλικ στο My Orders, βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις να επιστρέψεις και από το μενού που εμφανίζεται όταν πηγαίνεις τον δείκτη του ποντικιού από πάνω της επιλέγεις το Report a problem. Από εκεί επιλέγεις το Refund και συμπληρώνεις την φόρμα.

[via]

Σχολιάστε >
52 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.