Ανακοινώθηκε Το Πλήρες Line-Up Του Digitized 2014

digitized

Το Digitized αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις για τους επαγγελματίες του χώρου της δημιουργικότητας στα ψηφιακά μέσα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον ευρύτερο χώρο της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Φέτος, στην 4η κατά σειρά διοργάνωση του, το συνέδριο φιλοξενεί ανθρώπους όπως ο Vitaly Friedman του Smashing Magazine, ο David Ronhel του HelloHikimori, o Rick Barraza της Microsoft και ο Patrik de Jong της Artificial Rome. Μία πλήρη λίστα με τους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί βρίσκεται εδώ.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από το Pinnatta είχε μιλήσει στο περυσινό Digitied

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από το Pinnatta είχε μιλήσει στο περυσινό Digitized

Στα workshops συναντάμε την Ισαβέλλα Μπενέκου και τον Δημήτρη Κουτσαναστάση, οι οποίοι θα μας δείξουν πως να δημιουργήσεις ένα προσωπικό site μέσα σε λίγα λεπτά, τον Κώστα Μακρή, τον Παναγιώτη Γρηγορόπουλο και την Σοφία Καρκάνη, οι οποίοι θα μας δώσουν την ευκαιρία να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα animations και την δύναμη του CSS3 και της JavaScript, και άλλοι. Όλες τις πληροφορίες για τα workshops μπορείς να τις βρεις εδώ.

Το βασικό σκέλος του Digitized με τις ομιλίες φιλοξενείται στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου. Μία ημέρα νωρίτερα, στις 26 Σεπτεμβρίου, στους χώρους του Κολλεγίου Βακαλό έχουμε τα workshops. Το κόστος για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι €60, ενώ υπάρχει έκπτωση της τάξης του 33% για ανέργους και φοιτητές.

 Εισιτήρια για το Digitized 2014

Σχολιάστε >
40 σχόλια
|
Κατηγορίες:

40 απαντήσεις στο “Ανακοινώθηκε Το Πλήρες Line-Up Του Digitized 2014”

  1. […] έκανα στο Digitized 2014; Ό,τι έκανα και στα προηγούμενα. Πήγα να βρω την […]