Το iPhone 5 Είναι Μέχρι Και Σήμερα Το Πιο Δημοφιλές iPhone

iphone-5

Περίπου τέτοια εποχή πρόπερυσι η Apple προετοιμάζονταν πυρετωδώς για την παρουσίαση του iPhone 5, του πρώτου smartphone της εταιρείας που ξέφευγε από την οθόνη των 3.5″. Δύο χρόνια αργότερα και λίγο πριν την παρουσίαση του iPhone 6 ρίχνουμε μια ματιά στο πόσο πιο δημοφιλές είναι αυτή την στιγμή το ένα iPhone από το άλλο.

Το παρακάτω διάγραμμα έρχεται από την Localytics. Για την δημιουργία του η εταιρεία βασίστηκε σε ένα δείγμα 100 εκατομμυρίων iPhones για τον μήνα Αύγουστο:

share-of-iphone-market

Δίχως να προκαλλεί έκπληξη, το iPhone 5C βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πίσω ακόμα και από το iPhone 4 του 2010. Θυμίζουμε πως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υλικά κατασκευής και προπάντων η τιμή είχαν απογοητεύσει πολλούς από εμάς. Το iPhone 5S από την άλλη βρίσκεται αρκετά ψηλά, έχοντας το 25% της αγοράς. Παρ' όλα αυτά έρχεται πίσω από το iPhone 5, το οποίο ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από το 27% των χρηστών.

Ένα συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε από το παραπάνω διάγραμμα είναι πως για πολλούς από τους κατόχους κάποιου iPhone 5 λήγει το συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων που υπέγραψαν το 2012. Αυτό είναι αρκετά θετικό για την Apple, αφού ένα μεγάλο μέρος τους θα επιλέξει για την επόμενη αγορά κάποιο από τα επερχόμενα iPhones.

Θα καταφέρει άραγε κάποιο από τα iPhone 6 να βρεθεί στην πρώτη θέση;

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το iPhone 5 Είναι Μέχρι Και Σήμερα Το Πιο Δημοφιλές iPhone”

  1. […] Το iPhone 5 Είναι Μέχρι Και Σήμερα Το Πιο Δημοφιλές iPhone […]