Διέρρευσαν Γυμνές Φωτογραφίες Της Jennifer Lawrence, Της Kate Upton Και Αρκετών Ακόμα

jennifer-lawrence

Φωτιά έχει πάρει το Internet εδώ και λίγες ώρες με τις γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν και φέρονται να ανήκουν σε διάσημες ηθοποιούς και τραγουδίστριες της Αμερικής.

Διάφοροι χρήστες στο 4chan και στο Reddit αναφέρουν πως η διαρροή έγινε μέσω των λογαριασμών που διατηρούσαν τα θύματα στο iCloud. Επειδή όμως ακριβώς οι πληροφορίες αυτές έρχονται από ανώνυμους χρήστες, καλό είναι να περιμένουμε μέχρι να μάθουμε κάτι και από την πλευρά της Apple. Την Τρίτη το βράδυ η Apple δημοσίευσε την δική της απάντηση στην υπόθεση.

Αρχικά οι φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν στην κατηγορία /b/ του 4chan (NSFW). Εκεί ένας ανώνυμος λογαριασμός ζητούσε χρήματα μέσω PayPal προκειμένου να τις δημοσιεύσει. Για να πείσει τους χρήστες για την αυθεντικότητα τους, δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα, στην οποία βλέπουμε το πρόσωπο της Jennifer Lawrence, για την οποία έχει όπως βλέπουμε και βίντεο:

nude-jennifer-lawrence-leaked

Ανάμεσα στις διάσημες ηθοποιούς και τραγουδίστριες που φέρονται να έπεσαν θύματα της διαρροής συναντάμε την Jennifer Lawrence, την Kate Upton, την Avril Lavigne, την Mary Elizabeth Winstead, την Mary Kate Olsen, την Yvonne Strahovski, την Kaley Cuoco, την Hilary Duff και την Kim Kardashian. Η πλήρης λίστα έχει ανέβει σε φωτογραφία στο imgur.

nude-celebrity-photos-list

Από την παραπάνω λίστα, μόνο η Jennifer Lawrence και η Mary Elizabeth Winstead επιβεβαίωσαν μέχρι στιγμής την αυθεντικότητα των φωτογραφιών. “This is a flagrant violation of privacy. The authorities have been contacted and will prosecute anyone who posts the stolen photos of Jennifer Lawrence”, ανέφερε το email που έστειλε ο εκπρόσωπος της πρώτης στο BuzzFeed. Η δεύτερη κατέφυγε στο Twitter για να δώσει την απάντηση της:

Άλλες, όπως η Victoria Justice, υποστηρίζουν πως είναι ψεύτικες:

Υπενθυμίζουμε πως το φθινόπωρο του 2011 ένας άντρας είχε καταφέρει να υποκλέψει γυμνές φωτογραφίες της Scarlett Johansson και της Mila Kunis από τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διατηρούσαν, δημοσιεύοντας τες στη συνέχεια στο Internet. Μερικούς μήνες αργότερα τον συνέλαβε το FBI. Τελικά καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών.

[via, via]

Σχολιάστε >
16 σχόλια
|
Κατηγορίες:

16 απαντήσεις στο “Διέρρευσαν Γυμνές Φωτογραφίες Της Jennifer Lawrence, Της Kate Upton Και Αρκετών Ακόμα”