Το Wearable Της Apple Θα Κυκλοφορήσει Αρχές Του 2015

apple-logo-building

Οι προετοιμασίες του χώρου που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς, όμως τα νέα που μας έρχονται από την Αμερική δεν είναι τόσο ευχάριστα.

Ο John Paczkowski του Re/code, ο οποίος είχε αποκαλύψει και την ημερομηνία της εκδήλωσης αρκετές βδομάδες νωρίτερα, υποστηρίζει πως το wearable της Apple θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Το δημοσίευμα αυτό δικαιολογεί και το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν έχει διαρρεύσει ούτε κάποιο κομμάτι της συσκευής, ούτε κάποιο έγγραφο από την FCC.

Στο παρελθόν έχουμε ξαναδεί παρόμοια καθυστέρηση στην διάθεση καινούργιων προϊόντων της Apple. Ο Steve Jobs είχε παρουσιάσει το iPhone τον Ιανουάριο του 2007, όμως η συσκευή κυκλοφόρησε έξι μήνες αργότερα, τον Ιούνιο. Πιο πρόσφατα, το iPad παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2010 και στην αγορά βγήκε τρεις μήνες πιο μετά, τον Απρίλιο.

Παρ' όλα αυτά εμείς περιμένουμε να δούμε κανονικά την συσκευή στις 9 Σεπτεμβρίου, δίπλα-δίπλα με τα καινούργια iPhones.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το Wearable Της Apple Θα Κυκλοφορήσει Αρχές Του 2015”

  1. […] από την νέα χρονιά. Ο χρόνος μέχρι την διάθεση του είναι κάτι που γνωρίζαμε εδώ και καιρό, οπότε δεν μας προκαλεί έκπληξη. Για να […]