Η Premier League Δεν Θέλει Να Ανεβάζεις Vines Και GIFs Των Γκολ

luis-suarez-vine

Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ κάποιος μπορούσε να βρει δεκάδες Vines στο Twitter με τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων. Προκειμένου να προλάβει αντίστοιχες συνθήκες στην Premier League και πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η διοργανώτρια αρχή προειδοποιεί τους fans να μην δημοσιεύουν Vines και GIFs των γκολ που μπαίνουν, υπενθυμίζοντας πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Ένας εκπρόσωπος της Premier League δήλωσε στο BBC πως για αυτό το σκοπό έχουν δημιουργήσει crawlers, δηλαδή προγράμματα που έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν αυτόματα τα σχετικά Vines και GIFs. Έτσι θα μπορούν να ζητούν πιο άμεσα την αφαίρεση τους από το αντίστοιχο μέσο.

Το Sky και το BT Sport έχουν βγάλει από τα ταμεία τους £3 δις προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα για τις χρονιές 2013-14 έως 2015-16, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την Αγγλία. Είναι λοιπόν λογικό να θέλουν να προβάλλουν τις φάσεις μόνο μέσα από τα δικά τους μέσα. Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα Vines και τα GIFs έχουν τόσο μικρή διάρκεια, που δεν θα έπρεπε να διέπονται από τους ίδιους κανόνες.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.