Το Yo Εξελίσσεται Σιγά-Σιγά Σε Κάτι Περισσότερο

yo-app

Για όποιον έχει χάσει επεισόδια, μια σύντομη ανασκόπηση: το Yo είναι μια εφαρμογή που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Το μόνο που σου επιτρέπει να κάνεις είναι να στέλνεις “Yo” στους φίλους και τους γνωστούς σου - ιδανικό για να τους σπάσεις, αν θέλεις, τα νεύρα.

Η πρώτη σημαντική ενημέρωση που κυκλοφόρησε αυτή τη βδομάδα για το iOS προσθέτει μερικές επιπλέον λειτουργίες που μετατρέπουν το Yo σε κάτι περισσότερο. Η αντίστοιχη ενημέρωση για το Android και τα Windows Phone είναι θέμα ημερών, υποθέτω. Μέχρι τότε, ας δούμε πιο αναλυτικά τις αλλαγές.

Yo Link

Αυτή είναι η πιο σημαντική από τις τρεις προσθήκες. Πλέον μέσα από το Yo μπορείς να στέλνεις και όποιο link έχεις αποθηκεύσει νωρίτερα στο πρόχειρο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις για λίγο πατημένο το username της αντίστοιχης επαφής.

yo-link

Hashtags

Υπάρχει ακόμα και μια λιγότερο χρήσιμη προσθήκη. Μπορείς να στείλεις “Yo” σε κάποιο hashtag. Για κάθε “Yo” ο μετρητής του αντίστοιχου hashtag αυξάνεται κατά μία μονάδα. Με μια επίσκεψη στο justyo.co/trending βλέπεις τα πιο δημοφιλή hashtags.

yo-hashtag

Yo Index

Το Yo Index είναι ίσως ο λόγος που κάποιοι υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη εφαρογή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, δικαιολογώντας έτσι και την πρόσφατη χρηματοδότηση ύψους $1.500.000. Πρόκειται για έναν κατάλογο που συγκεντρώνει τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το Yo για να ενημερώνουν τους χρήστες τους. Το INSTAYO για παράδειγμα σου στέλνει ένα “Υο” κάθε φορά που ο χρήστης που έχεις επιλέξει ανεβάζει καινούργια φωτογραφία στο Instagram. Το “EARTHQUAKEYO” από την άλλη στέλνει ένα “Yo” κάθε φορά που εντοπίζεται σεισμός με ένταση μεγαλύτερη του 4.5. Ο καθένας μπορεί να ζητήσει να προστεθεί η δική του υπηρεσία στο Yo Index.

yo-index

Επεξεργασία Προφίλ

Τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε απλή επεξεργασία του Yo προφίλ σου, προσθέτοντας (προαιρετικά) το ονοματεπώνυμο και μια φωτογραφία. Αυτά είναι προσβάσιμα στους υπόλοιπους χρήστες, κάνοντας ένα απλό swipe προς τα δεξιά πάνω από το username σου.

yo-edit-profile

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.