Το tizU Γίνεται Ακόμα Πιο Απολαυστικό

tizu-v2

Το tizU, η δωρεάν εφαρμογή για iPhone που σου επιτρέπει να πειράζεις τους φίλους σου, στέλνοντας χρονοκαθυστερούμενα μηνύματα, έφτασε στην έκδοση v2.0. Η ενημέρωση αυτή φέρνει βελτιώσεις σε διάφορα σημεία της εφαρμογής.

Ανάμεσα σε αυτές συναντάμε την προσθήκη των Sound Buzzers, που σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις το κινητό του φίλου σου να “φωνάζει” και το Group Messaging, που σου επιτρέπει να πειράζεις όλη την παρέα. Ακόμα συναντάμε αρκετές προσθήκες σε animations και visuals που κάνουν την εφαρμογή ακόμα πιο απολαυστική.

Πως λειτουργεί το tizU;

Κάθε μήνυμα που στέλνεις αποτελείται από δύο μέρη, ένα φανερό και ένα κρυφό. Το κρυφό θα εμφανιστεί μόλις λήξει ο χρόνος που έχεις θέσει κατά την αποστολή. Μπορούμε να περιγράψουμε την λειτουργία του μέσα από τρία απλά βήματα:

  1. Επιλέγεις τον φίλο που θέλεις να πειράξεις
  2. Γράφεις το πείραγμα σου
  3. Θέτεις την ημερομηνία και την ακριβή ώρα που θέλεις να ανοίξει το μήνυμα

Για όποιον χρησιμοποιεί πρώτη φορά το tizU, να πούμε πως είναι η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο που χρησιμοποιεί έναν τέτοιο μηχανισμό χρονοκαθυστερούμενων μηνυμάτων.

Το ταξίδι στο The Summit Dublin

Η πρώτη μας επαφή με το tizU έγινε στις αρχές του έτους μέσα από το πρόγραμμα COSMOTE Startup. Είναι δημιούργημα του Σπύρου Ξένου και του Αποστόλη Λιανού, δύο πρώτα ξαδέρφια που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν συνεργαστεί σε διάφορους φοιτητικούς διαγωνισμούς και freelance projects. Όπως μαθαίνουμε η ομάδα τους έγινε δεκτή στο Alpha Program του The Summit Dublin, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια γύρω από τον κόσμο της τεχνολογίας στην Ευρώπη. Εκεί θα τους δούμε τον ερχόμενο Νοέμβριο.

tizU για iOS

Σχολιάστε >
32 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.