Άρχισε Η Διάθεση Της Πρώτης Ενημέρωσης Για Τα Windows Phone 8.1

windows-phone

Μόλις τέσσερις ημέρες αφότου η Microsoft ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της πρώτης σημαντικής ενημέρωσης για τα Windows Phone 8.1, αυτή είναι διαθέσιμη για όσους έχουν λογαριασμό προγραμματιστή, κάτι που μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις χωρίς κάποιο κόστος.

Ανάμεσα στις προσθήκες που φέρνει μαζί της η ενημέρωση, θα λέγαμε πως ίσως η πιο εμφανής για τους απλούς χρήστες είναι η δυνατότητα να δημιουργούν φακέλους με εφαρμογές. Ακόμα η Microsoft προχωράει σε κάποιες αλλαγές στον Internet Explorer, έτσι ώστε οι ιστοσελίδες να φορτώνουν όπως στον Safari της Apple. Αυτό το τελευταίο σημαίνει πως περισσότερες ιστοσελίδες θα φορτώνουν στην mobile τους έκδοση, εφόσον αυτή είναι διαθέσιμη. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για το “Update 1” στο blog που γράφει η ομάδα των Windows Phone.

Εφόσον είσαι εγγεγραμμένος ως προγραμματιστής, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στα Settings -> Phone updates και να επιλέξεις το “Check for updates”. Οι υπόλοιποι μπορείτε να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες που έχει ετοιμάσει το WinBeta.

Διάβασε ακόμα: Τρία χρόνια με τα Windows Phone στην τσέπη

Μία από τις αλλαγές του “Update 1” είναι η δυνατότητα να δημιουργείς φακέλους

Μία από τις αλλαγές του “Update 1” είναι η δυνατότητα να δημιουργείς φακέλους

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.