Το Facebook Θα Αφαιρέσει Το Messenger Από Την Βασική Του Εφαρμογή

facebook-messenger

Μέσα στις επόμενες ημέρες το Facebook θα απενεργοποιήσει την δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα μέσα από τις βασικές του εφαρμογές. Ως εναλλακτική, οι χρήστες θα παροτρύνονται, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, να κατεβάσουν την ξεχωριστή εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό, το Messenger.

Ήταν Απρίλιος όταν το Facebook άρχισε να εμφανίζει προειδοποιητικά μηνύματα σε διάφορους χρήστες ανά την Ευρώπη. Τότε δεν γνωρίζαμε πότε θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη αλλαγή. Τώρα όμως έχουμε μια ιδέα. Στην επίσημη τοποθέτηση που έστειλε στο TechCrunch διαβάζουμε “in the next few days”:

In the next few days, we’re continuing to notify more people that if they want to send and receive Facebook messages, they’ll need to download the Messenger app. As we’ve said, our goal is to focus development efforts on making Messenger the best mobile messaging experience possible and avoid the confusion of having separate Facebook mobile messaging experiences. Messenger is used by more than 200 million people every month, and we’ll keep working to make it an even more engaging way to connect with people.

Οι αριθμοί που έχει στα χέρια του το Facebook δείχνουν πως οι χρήστες στέλνουν περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο, ομαδικά μηνύματα, αυτοκόλλητα και ηχητικά μηνύματα όταν χρησιμοποιούν την ξεχωριστή εφαρμογή, παρά όταν χρησιμοποιούν την βασική. Κατά συνέπεια θα λέγαμε πως η εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες είναι καλύτερη στο Messenger. Παρολαυτά θα υπάρξουν και χρήστες που θα γκρινιάξουν, αφού προτιμούν την τρέχουσα υλοποίηση.

Όπως και να 'χει το Facebook έχει αρχίσει να ειδοποιεί όλους όσους δεν έχουν κατεβάσει το Messenger στο smartphone τους. Για να προστεθείς στους 200 εκατομμύρια χρήστες που ήδη χρησιμοποιούν το Messenger, μπορείς να ακολουθήσεις έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους:

facebook-messenger-notice

Το μήνυμα που θα βλέπουν οι χρήστες σχετικά με το Messenger

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.