Google Fit: Η Απάντηση Της Google Στο Healthkit

google-fit-01

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Apple, η Google παρουσίασε σήμερα τη δική της πλατφόρμα γύρω από την υγεία και την φυσική κατάσταση. Αυτή ονομάζεται Google Fit και θα είναι ενσωματωμένη στο Android L.

Το Google Fit θα συγκεντρώνει όλα τα δεδομένα που καταγράφουν για λογαριασμό σου οι εφαρμογές και τα gadgets εταιρειών όπως είναι η Nike. Η λειτουργία του μοιάζει πολύ με το Healthkit που γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες. Το Google Fit θα παρέχει σε όσες εφαρμογές δώσεις έγκριση το πλήρες προφίλ της φυσικής σου κατάστασης.

google-fit-02

Για ενδεικτικό παράδειγμα η Google έδειξε στο κοινό την εφαρμογή της Noom, η οποία συνήθως χρησιμοποιείται για την καταγραφή του βάρους σου. Χρησιμοποιώντας τα APIs του Google Fit, το Noom θα μπορεί να διαβάζει δεδομένα σχετικά με την διατροφή ή την άθληση σου, κι έτσι να βγάζει πιο ασφαλή συμπεράσματα για τους λόγους που έχασες ή έβαλες κιλά.

Στα πλαίσια του Google Fit η Google ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με ένα σύνολο από εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες συναντάμε την LG, την RunKeeper, την Adidas, την Basis, την Nike και την Motorola.

Διάβασε σχετικάΜια Ματιά Στην Εμφάνιση Και Όχι Μόνο Του Android L

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.