Το Yo Είναι Η Πιο Ανόητα Απλή Εφαρμογή Του Μήνα

yo-app-01

Για όποιον χρειάζεται ακόμα μία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στη ζωή του, ήρθε το Yo, μια εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις στους φίλους σου μία και μόνο λέξη: “Yo”

Είναι τόσο ανόητο όσο ακούγεται; Πιθανώς. Μετά την μανία του Flappy Bird τίποτα δεν μας εκπλήσσει.

Την πρώτη φορά που θα συνδεθείς στο Yo δεν θα χρειαστεί να κάνεις κανένα login, ούτε μέσω Facebook, ούτε μέσω καμιάς άλλης πλατφόρμας. Δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσεις ούτε το email σου. Το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα username (π.χ. CHARISTAS). Στη συνέχεια μπορείς να προσκαλέσεις όποιους φίλους θέλεις και όταν αυτοί κατεβάσουν την εφαρμογή, απλώς επιλέγεις το username του καθενός για να στείλεις ένα “Yo”.

Οι δημιουργοί του Yo μας δείχνουν μερικές περιπτώσεις χρήσης:

Wanna say "good morning"? just Yo.
Wanna say "Baby I'm thinking about you"? - Yo.
"I've finished my meeting, come by my office" - Yo.
"Are you up?" - Yo. The possibilities are endless.

Κι αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται περίεργα, για να δούμε τι θα πεις στο άκουσμα της είδησης πως η εταιρεία που δημιούργησε το Yo σήκωσε $1.000.000 από επενδυτές. Ναι, $1 εκατομμύριο, σύμφωνα με τους Financial Times.

Fun Fact: Αν στείλεις μία φορά “Yo” στον χρήστη WORLDCUP, τότε κάθε φορά που μπαίνει ένα γκολ στο Μουντιάλ θα λαμβάνεις ένα “Yo”. Τέλος στις αναλυτικές ειδοποιήσεις με τις ομάδες, τον σκόρερ και το λεπτό. Απλώς “Yo”. (Σημείωση: Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει έναν αντίστοιχο λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το API του Yo)

➤ Yo for Android (Google Play) και Yo for iOS (App Store)

yo-app-02

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.